Jump to content

Our Partners
living the best life..

  • Chatbox

    Load More
    You don't have permission to chat.
    1. Zona Administrativă

      Noutăți în legătură cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce aparțin comunității; propuneri legate de forum; întrebări/probleme legate de forum/un server/contul dvs

      532 posts
    2. Zona Utilizatorilor

      Informații despre avertizările & ban-urile date, ghiduri și tutoriale utile, reclamații la adresa membrilor din staff cât și concursuri interactive organizate de membrii Administrației !

      1,6k posts
    3. Afiliere & Server Management

      Această categorie este dedicată serverelor afiliate în comunitate, aici veți beneficia de suport gratuit din partea membrilor din staff.

      248 posts
    4. Alătură-te clanului de gametracker   (233 visits to this link)

      type-460x42_cborder-000000_ctop-222222_c

    1. 2,5k posts
    2. Counter-Strike 1.6 - Servere Oficiale

      În această categorie se află serverele oficiale de Counter Strike 1.6 ale comunității GlobalElite România. Intră pe unul dintre serverele noastre și testează-ți skill-ul! 

      18,7k posts
    1. 61 posts
    1. Design Zone

      Arta, tehnică și știința nu sunt domenii incompatibile, contradictorii sau concurente, ci doar specifice și solidare. Ele se implică și se condiționează reciproc. Designerul știe că funcționalul, ergonomicul, esteticul și economicul conlucrează pentru a se ajunge la eficiență.

      895 posts
    2. Scripting Counter Strike

      Această zonă este dedicată pasionatiilor de scripting cât și celor care caută răspunsuri despre anumite pluginuri. În această secțiune pot fi postate cereri de pluginuri cât și pluginuri noi.

      30 posts
    3. Overwatch

      Ai un jucător pe server care este destul de bun însă îl suspectezi de cod ? Nu reusești să-ți dai seama dacă folosește un cod sau este priceput la joc ? Ei bine, acesta este locul unde-ți poți rezolvă nedumiririle în legătură cu jucătorii suspecți de cod !

      52 posts
    1. Ştiri

      Știrea este un gen jurnalistic care prezintă realitatea actuală, pe care o pune într-o formă comunicabilă, transmisă apoi, prin intermediul unor tehnici moderne de difuzare în masă.

      3k posts
    2. Gaming Zone

      Știri, tutoriale din lumea jocurilor, jocuri și discuții despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc ; găseşti totul despre cele mai cunoscute jocuri online, unde puteşi găsii de asemenea şi resurse pentru ele şi multe altele.

      704 posts
    3. Multimedia

      Cele mai recente melodii, filme, stiri legate de viata de zi cu zi si mici joculete le gasiti aici! 

      5k posts
    4. Discuții & Socializare

      Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni, chestionare, diverse curiozități și știri de zi cu zi.

      9,6k posts
    1. Arhivă Generală

      Nimic nu se șterge, totul se reciclează.

      709 posts

GLOBALELITE ROMANIA

125 members
38 online
81 in chat
13 in-game
×
×
  • Create New...