Jump to content

Our Partners
living the best life..

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 28.03.2024 in all areas

  1. Buna ziua stimati colegi, reclamati si reclamanti. Va aduc la cunostinta ca este imperios necesara interventia in acest sensibil subiect a domnului @KreTzU8, care, fara voia sa a intrat intr-o polemica cu sus numitul reclamant. Fara a tegiversa, fara a aduce alte obiectiuni eu aa declara aceasta reclamatie nula, din care citez fara scrupule! Motivul si timpul reclamatiei, acestea fiind declarate nule datorita timpului acestei banari (2 minute). Prin puterea mea si investirea adusa de @RAZVAN pe acest server, din punctul de meu de vedere, Contra. Asa sa ne ajute Dumnezeu!
    7 points
  2. din pacate ai prea putine ore pe server si TS Ne pare rau, dar nu putem accepta cererea!
    5 points
  3. L 04/21/2024 - 14:52:52: [ 86.120.131.161 | STEAM_0:0:137354854 ] [Mort] qeqeqeqeqqeqeqeqeqQWEDQE: DE PULA SA MA TRECI STRADA L 04/21/2024 - 12:20:12: [ 86.120.131.161 | STEAM_0:0:137354854 ] [Mort] qeqeqeqeqqeqeqeqeq: lua ti as neamu in pula mai ai si curaj sa faci cerere de unban?? nu-ti e rusine?? @K3roS3x a procedat corect! stai fratioare si te joaca pe sv unde iti permit injuraturile astea. La noi nu sunt permise
    4 points
  4. Salutare stimate domn,dumneavoasta nu ati respectat modelul de reclamatie pus la dispozitie de forumul nostru,acest lucru duce la anularea cererei dumneavoasta plus ca nu aveti destule dovezi legate de inculpatul @KreTzU8 doar niste copy paste,rog inculpatul @KreTzU8sa dea replay la aceasta reclamatie fara dovezi ca sa putem inchide cazul si sa ne putem desfasura activitatea in liniste,o zi buna!
    4 points
  5. de la inceput de cand ai venit pe sv ai vorbit foarte mult si prost! mai si vi pe ts si injuri de morti si mame! esti un nesimtit!
    4 points
  6. Nick-ul vostru : Pisicuța [dLL] ;x Numele real : Andra Varsta (opt) : 34 Ocupatie (opt) : Receptionista in Cazinou Hobby : Sa bat barbati la cs Poza cu dvs. (opt) : Cum ati cunoscut comunitatea noastra : prin Shadow [dLL] Alte cuvinte despre voi [Auto caracterizare] : Sunt alergica la prostie, vulgaritate si ciobanism 🙂
    3 points
  7. Numele tau real: Cristinel Numele de pe CS: rilecs Steam_id: STEAM_0:1:859206497 Câți ani ai?: 28 Obiectivul tau?: hokage Timp dedicat pentru activitate: dupa ce ii duc pe cei mici la gradinita 2-3 ore si seara dupa ce ii iau 2-3 ore Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: ani de zile Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: vreau sa scap serverul de raufacatori Cum te vezi pe tine? (Descrie-te): frumos si inteligent Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: globalelite
    3 points
  8. - so, the admin biz*bv took 4 pictures/screens of you playing on our server!, - search for them in "cstrike", you will find them!, - after that please upload them on https://imgur.com/upload and copy/paste the link of the uploaded pictures here so we can check them and unban[if you are clean] you! - good luck!.
    3 points
  9. În fine.uite cum facem.iti scoatem banul iar tu o sa descarci kitul nostru de cs de pe linkul pe care ți l am dat eu mai sus Daca o sa intri pe sv fara kitul nostru și esti prins iar cu ăla care nu salvează pozele nu mai primești unban
    3 points
  10. Limbaj, pentru limbajul repetat pe cele două hărți ai primit . o să ți arăt diseară când ajung acasă și dovezile, dar știi tu mai bine ce ai vorbit . 😉 + ca ai luat și de 2 ori mute automat de la server .
    3 points
  11. daca e nevoie iti arat ce ai scris de staff si de toti adminii care erau on.ai luai la pl tot ce ai prins pe sv de aia ti am dat ban 2 ore.daca esti nesimtit iti scot banu de 2 ore si tii dau permanent.
    3 points
  12. Informatii despre ban Nume: Bughiamin Motiv: Aim Timp de Unban: Permanent Nume Admin: Alex Ora: 12:35 Astept dovada concisa cum ca aceasta nu este discriminare, demo sau poze. Pana atuncea unban rapid..hai
    3 points
  13. - eu nu vad wall aici, sunt putini si cam se stiu unde si ce joaca. - demo mult prea scurt ca sa poti sa iei o decizie rapida si corecta. - adminul deranj este un admin foarte bun, dar ca oricine [si mai ales la ora aia] se poate insela si el odata pe an :)). - totusi NU este cazul sa faci tot felul de acuzatii la adresa adminului! Foarte urat din partea ta sa vorbesti asa! - el a avut dovada si a prezentat demo, deci a procedat corect conform regulamentului! - ca un sfat, daca te mai intalnesti cu situatii de genul, sa faci o cerere regulamentara si fara acuzatii/injurii etc! Ca risti alte sanctiuni! - pro unban.
    3 points
  14. A-ți fost anunțați de 3 ori . Ai făcut rebuy din runda 2 până în runda 6. Când ajung acasă îți scot ban-ul, pentru efortul de a face cerere. Legat de sancțiune, era mai blândă dacă nu continuai să faci, am făcut spam fără rebuy, dar tu și restul nu v ați oprit .
    3 points
  15. - salut, având în vedere ca ai întrat, ți-ai făcut cont, ai citit regulamentul serverului, ți-ai dat seama ca ai greșit și ți-ai cerut și scuze, ai șanse mari ca adminul în cauza sa revină asupra deciziei! - te rog sa ai putina răbdare, situația se va rezolva. - dar pe viitor sper sa eviți situațiile de genul. - mulțumesc de înțelegere.
    3 points
  16. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
  17. ★ Your Nick: marius suflet vandut ★ Admin/Player Name: marcelov kretzu sau ceva nume d-asta copiat ★ Reason: monitor ★ Proof(SS/DEMO) https://imgur.com/GSXt9Uu ★ StimAidi https://steamcommunity.com/id/roniold ★ Map: de_dust2 aia veche ★ Date/Time: orele unu si un sfert ma simt nedreptatit de acest marcelino deoarece m-a sanctionat cu ban in urma acuzatiilor pe care mi le-a adus si pe care le-am negat, acuzatii nefondate privind actiunea de a face "monitor" pe public!!! nu mi se pare corect ca eu sa-i dau in cap cu harta intruna, iar el sa se enerveze si sa ma sicaneze (emotional) pe server, profitand de faptul ca sunt un nimeni pe aceasta comunitate!!! as dori ca acest marcelov sa fie avertizat, iar la a doua abatere sa intervina organele de administratie ale acestei comunitati, mai exact - oameni (nearticulat) care sunt peste marcelov, din punct de vedere al gradului detinut (si nu numai!!!) am incercat sa rezolv pe cale amiabila aceasta situatiune, infruntandu-l pe canalul de comunicatie teamspeak trei, insa inculpatul marcelon m-a evitat, motivandu-si decizia prin faptul ca: citez: mentionez ca nu a fost vorba nicio secunda despre misto, iar acesta s-a simtit atacat inca din primele secunde ale conversatiei noastre. acest lucru denota stima de sine scazuta a inculpatului si orientarea spre cunoscut (prin simpla decizie de a-si alege acest nume de cunoscut, dar si prin celelalte remarci pe care le-a facut la adresa mea, unde voi cita din nou, insa dupa aceasta paranteza) citez: aceste acuzatii fondate pot fi sustinute prin verificarea fisierului logs ca ultima cerinta vis-a-vis de situatia care a avut loc, mi-as dori ca acest marcelov sa isi ceara scuze si sa putem fi din nou prieteni. in caz contrar, ma simt nevoit sa devin voit.
    3 points
  18. Buna, Nu scrie in regulament ca este nevoie de ore pt slot cum nici pt vip nu este. Te astept cu nume si pass in privat.
    3 points
  19. Hai ca întreci masura.nu îți convine nu mai juca aici,e simplu
    3 points
  20. 3 points
  21. Votat in afară de super boost si ts3 index, la super trebuie cont si ts3 index ca am rds..
    2 points
  22. Votat in afară de super boost si ts3 index, la super trebuie cont si ts3 index ca am rds..
    2 points
  23. Poți să intri
    2 points
  24. Votat in afară de super boost si ts3 index, la super trebuie cont si ts3 index ca am rds..
    2 points
  25. Votat in afară de super boost si ts3 index, la super trebuie cont si ts3 index ca am rds..
    2 points
  26. Si banul a fost doar 2 minute ca sa fumati o tigara linistiti. la noi pe server nu se fumeaza !!!
    2 points
  27. ★ Nume : REFLX ★ Perioda : din 7 aprilie la 12 aprilie ★ Motiv : Eveniment de Familie
    2 points
  28. Votat in afară de super boost si ts3 index, la super trebuie cont si ts3 index ca am rds..
    2 points
  29. Votat in afară de super boost si ts3 index, la super trebuie cont si ts3 index ca am rds..
    2 points
  30. Sigur este de la Cs-Strike-ul pe care il ai , poti sa iti downloadezi alt CS de la noi de pe forum si fa un WAR Goods test apoi ataseaza-l aici ca sa fie verificat ! intri pe forum si sub CS Regulament ai CS Download Cs1.6 .Multumesc !
    2 points
  31. ► Nick: marcu ► Varsta:deosebita ► STEAM: [Link catre profilul vostru de STEAM]STEAM_0:1:442364801 ► TAG-ul dorit: Kinder ► Pagina de facebook a server-ului click aici like si urmarire & review: [Da / nu] jnu
    2 points
  32. Votat in afară de super boost si ts3 index, la super trebuie cont si ts3 index ca am rds..
    2 points
×
×
  • Create New...