Dare_Devil Posted September 30 Share Posted September 30 Nick-ul vostru : Dare_Devil Numele real : nassim Varsta (opt) : 24 ans Ocupatie (opt) : Muncă independentă Hobby : călărie Poza cu dvs. (opt) : nu acum Cum ati cunoscut comunitatea noastra : facebook Alte cuvinte despre voi [Auto caracterizare] : Aș dori doar să spun că sunt fericit să mă alătur acestei comunități, deoarece mi se pare un grup drăguț, util și matur de persoane care m-au primit cu căldură când m-am alăturat prima dată. Sper să pot oferi abilitățile și atitudinea prietenoasă tuturor jucătorilor noi și obișnuiților cu experiență în timp ce încerc să mă aclimatizez cu comunitatea și/sau cu obișnuiții de pe server. Sper să vă pot întâlni pe toți și să cunosc cât mai mulți oameni. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators REFLX Posted October 1 Administrators Share Posted October 1 1 BLACK ROSE Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArT Posted October 2 Share Posted October 2 Salut! Bine ai venit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Prime Posted October 2 Share Posted October 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supervisors wKt * MMDJ* Posted October 3 Supervisors Share Posted October 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Deiu Posted November 20 Share Posted November 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts