Sweet. Posted November 10 Share Posted November 10 Nickname: *Sweet. Unique ID: m1vcSbslaCNg5tz7Hw93069DGc8= IP UL TAU: 86.126.141.211 Data/ Ora: 11:38 Motivul banului: Cica pentru mix Alte detalii: Vreau sa spun atat, sunt aici de la inceputul comunitatii, asta este o batjocura, putea sa mi dea un avertisment nu ban permanent pentru faptul ca am vrut sa fac un meci frumos cu lumea. Si daca va aduceti aminte cei vechi am fost lider overwatch aici. Se poate verifica implicarea mea in aceasta comunitate. Astept raspuns de la ForWarDD sau oricare alt fondator. Multumesc Anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators REFLX Posted November 10 Administrators Share Posted November 10 @7bulletsCe s-a întâmplat? BLACK ROSE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators 7bullets Posted November 10 Administrators Share Posted November 10 Nu ai primit ban permanent,ai primit 2 ore ca ai cerut la mix Ai intrat pe canal și ai spus:e adevărat ca nu e voie sa cer la mix aici pe ts?si ti am zis ca doar prin mesaje ai voie.si tu ai zis,imi asum banul dar haideți la un mix.si ți am dat ban dar era setat pe permanet și după l am modificat in 2 ore.oricum banul ti a expirat de atunci.poti sa intri,pe viitor daca stii ca nu ai voie sa ceri al mix nu o mai face dintradins.nu conteaza de cand esti pe comunitatea asta.spor la joc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators REFLX Posted November 10 Administrators Share Posted November 10 Cererea de mixare pe canalul public este interzisă, interdicția a expirat BLACK ROSE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts