LukiDuki Posted December 28, 2024 Share Posted December 28, 2024 Nick pe ts :LukiDuki Grad :Lider Overwatch Motivul cererii?(absenta/retragere): retragere Perioada absentei: permanenta sper Motivul retragerii: - Alte precizari: voi ramane pe ts3 doar ca leader clan (kd3). Leader overwatch v-a ramane Dyavolu probabil . Daca nu, inchideti proiectul overwatch. Va urez sarbatori fericite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators REFLX Posted December 28, 2024 Administrators Share Posted December 28, 2024 Nu văd un motiv valid, dacă vrei, poți să-mi dai un pm pentru a vorbi despre asta cererea este în așteptare BLACK ROSE Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukiDuki Posted December 30, 2024 Author Share Posted December 30, 2024 On 12/29/2024 at 1:53 AM, REFLX said: Nu văd un motiv valid, dacă vrei, poți să-mi dai un pm pentru a vorbi despre asta cererea este în așteptare O prima problema este ca de ceva vreme query de pe globalelite ma cheama sa le fac verificare la jucatori, iar pe alte comunitati (Acesti query) ma vorbesc ca as lua bani de la jucatorii pe care i-am verificat. (desi exista video cu verificarea) . Sau ca nu le fac cum trebuie verificarile. Va las pe voi sa verificati jucatorii cum doriti . Astfel, din punctul meu de vedere , verificarile le fac degeaba. Daca voi mai juca, voi juca ca jucator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators REFLX Posted January 3 Administrators Share Posted January 3 BLACK ROSE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts