Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Horoscop] 12/10/2023


banshee
 Share

Recommended Posts

Berbec
Va trebui sa iti pui in ordine actele, sa platesti vechile datorii, sa faci fata obligatiilor fizice sau morale si sa remediezi probleme tehnice. E multa munca! Din fericire, odata ce va fi gata, bagajul tau emotional va fi considerabil mai usor, permitandu-ti sa mergi mai departe.

Taur
Energia astrala spune ca exista un timp pentru orice. Avem tendinta de a repeta anumite sarcini pe care ne place sa le facem, in timp ce pe cele care nu ne plac, incercam sa le mutam din cale cat mai repede posibil. Pare rezonabil, dar Universul iti aminteste ca ar trebui sa faci la fel de mult spatiu in viata ta pentru ceea ce nu-ti place cat si pentru ceea ce iti place, pentru ca fiecare sarcina este legata de cealalta intr-un fel.

Gemeni
Realitatea nu este intotdeauna atat de interesanta pe cat ti-ai dori sa fie. Dar nu este asta pentru ca interpretezi realitatea intr-un fel anume? Rareori te uiti la lucruri in detaliu, pentru ca, in principiu, detaliile nu te intereseaza. Dar daca te uiti in jur, vei descoperi ca detaliile unui eveniment cu adevarat epic se desfasoara in prezent in fata ochilor tai. Pune niste lentile noi la ochelari!

Rac
Energiile planetare te incurajeaza sa faci niste ajustari in ceea ce priveste ambitiile tale sociale. S-ar putea sa-ti doresti sa schimbi profesia sau cercul tau de prieteni. Acest lucru este mai complicat decat ai putea crede, deoarece cultura lumii tale actuale este o extensie a ta. Esti atras de ceea ce este familiar. Tendinta ta naturala va fi sa te intorci de unde ai venit

Leu
Aceasta energie planetara iti va testa dorinta recurenta de a merge in cealalta parte a lumii sau de a avea o iesire gata in orice relatie. Faci asta pentru a nu te simti prins si, mai ales, pentru a nu fi dependent. Acesta este unul dintre punctele tale forte, dar este si unul dintre punctele tale slabe. Pe parcursul urmatoarelor saptamani vei fi impins sa te implici mai intim cu ceilalti.

Fecioara 
De ce ti se par dificile relatiile? Stii ca interactiunile cu ceilalti te ajuta sa inveti si sa cresti. Acesta este cazul tuturor. Dar pentru tine, mai ales, relatiile sunt importante pentru ca te ajuta sa te mentii pe pamant. De prea multe ori visezi la realitate, mai degraba decat sa o confrunti. Aspectele de astazi vor insista sa depui un efort mai mare cu cei mai apropiati.

 Balanta
Sfarsitul unui ciclu semnaleaza inceputul unui nou ciclu. Astazi, te vei porni intr-o noua perioada de intelegere care iti armonizeaza energiile. Este posibil sa iti fi asumat mai multe riscuri decat de obicei in ultima vreme, deoarece te-ai expus la emotii pe care in mod normal le tii ascunse.

 Scorpion
Ai observat o anumita tensiune asupra emotiilor tale? Esti rezistent, dar chiar si tu ai gasit toata intensitatea recenta putin prea multa. Te poti relaxa acum. Urmatoarele saptamani promit sa fie mai calme iar cerul mai insorit va reveni treptat. Eforturile tale se vor concentra asupra vietii tale amoroase. Stii ca ai nevoie de siguranta si stabilitate. Daca lucrezi constant, vei atinge acele obiective!

 Sagetator
Ultimele cateva saptamani te-au obosit si s-ar putea sa tremuri inca usor in timp ce te indrepti spre saptamanile urmatoare. Din fericire, configuratia astrala actuala promite sa fie mai calma, desi nu neaparat mai putin intensa. Vei putea aplica deciziile recente cu privire la viata ta casnica si, in final, vei rezolva cateva chestiuni importante.

 Capricorn
S-ar putea sa fii sensibil, dar esti si persistent. Valurile pe care le-ai navigat in ultimele saptamani nu ti-au intarit decat hotararea. Cu toate acestea, va trebui sa fii multumit de aceasta perioada trecuta de senzatii tari. Saptamanile urmatoare vor fi mult mai linistite. Foloseste timpul pentru a recastiga controlul asupra vietii tale si lucreaza din greu pentru a-ti simplifica atitudinile.

 Varsator
Poate ca ultimele saptamani te-au impresionat ca fiind unele dintre cele mai intense perioade de pana acum in acest an. Cu siguranta vei admite ca orice era legat de treburile inimii a fost inzestrat cu un sens profund si de durata. Acum este timpul pentru o odihna fizica si psihologica pentru a iti permite sa iti integrezi pe deplin experientele. Saptamanile urmatoare ofera o oaza de calm si liniste.

 Pesti
Ziua care urmeaza ti se va potrivi, dar nu trebuie sa te astepti la miracole. Acum este timpul vindecarii. In saptamanile urmatoare, vei restabili armonia energiilor si iti vei recapata forma fizica cu o dieta si un stil de viata imbunatatit. Viata ta emotionala primeste si o revizuire, deoarece iti gasesti curajul de a te confrunta cu anumite probleme nelinistitoare.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...