Omuldinumbra30 Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 Nume: Omuldinumbra Vârstă: 37 Experiență Counter-Strike 1.6 [Mică/Medie/Ridicată]: Foarte Buna Cât timp puteți aloca zilnic pentru a răspunde la verificări (teamspeak3): Non-Stop Link profil steam & SteamID: omuldiumbra30 Cuvântul cheie(obligatoriu): Acest Topic sau Post Este Ultimul in care mai pot spune ceva ! Dar cine Mai cere Ajuitor la WG Test ! Va avea Ban La Aplicatie ! si Ip ! Edited October 18, 2022 by Sweet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omuldinumbra30 Posted June 23, 2023 Author Share Posted June 23, 2023 Cine Va face sau spune ceva ! Am sa vb cu cine trebuie Sa Baneze Pe Veci sau mai bine Sa ma Ocup eu de Ip-uri ! Iar ma-ti Enervat O sa Vorbesc Cu Tiger ! Daca imi dati Warn sa ma sunati inainte sa stiu ! Dragi Playeri numai Jucati 2-3 luni ! Eu Omuldinumbra si Tiger suntem Oriunde si pe alte Servere ! Tiger Fondatorul WG Test si Mana lui Omuldinumbra ! O sa ma gasiti pe Forum ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators REFLX Posted June 24, 2023 Administrators Share Posted June 24, 2023 @LukiDuki ai o cerere ICH BIN EINFACH LOYAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukiDuki Posted June 24, 2023 Share Posted June 24, 2023 Cand esti on pe Teamspeak 3, te rog sa ma cauti sa vorbim in legatura cu gradul si testul de overwatch. T/C 🔒 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Founders vKg Posted June 25, 2023 Founders Share Posted June 25, 2023 23 hours ago, LukiDuki said: Cand esti on pe Teamspeak 3, te rog sa ma cauti sa vorbim in legatura cu gradul si testul de overwatch. T/C 🔒 Stai cuminte, ai innebunit? 🤣 On 23.06.2023 at 4:30, Omuldinumbra30 said: Cine Va face sau spune ceva ! Am sa vb cu cine trebuie Sa Baneze Pe Veci sau mai bine Sa ma Ocup eu de Ip-uri ! Iar ma-ti Enervat O sa Vorbesc Cu Tiger ! Daca imi dati Warn sa ma sunati inainte sa stiu ! Dragi Playeri numai Jucati 2-3 luni ! Eu Omuldinumbra si Tiger suntem Oriunde si pe alte Servere ! Tiger Fondatorul WG Test si Mana lui Omuldinumbra ! O sa ma gasiti pe Forum ! Termina te cu prostiile ti-am spus si repetat, ca ii las mesaj lui tiger pe steam cu ce scrii pe aici. P.S: Nu il bagati in seama, omul probabil are ceva probleme, nu e de ras, dar trebuie sa inteleaga sa termine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts