Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Știri VALORANT] Riot Games dezvăluie noi planuri pentru VALORANT Esports: 3 ligi internaţionale pentru 2023


Shelby
 Share

Recommended Posts

VALORANT-Esports.thumb.jpg.beb64f62cd2b3e949de62cbaa212c751.jpg

Riot Games a dezvăluit planuri noi pentru VALORANT Esports, prin care introduce trei ligi internaționale ce vor reprezenta competițiile de vârf pentru sezonul 2023. Noul model va încorpora parteneriate pe termen lung, fără taxe de înscriere pentru un număr specific de echipe, pentru a asigura o stabilitate pe termen lung pentru jocul competitiv cu cea mai rapidă creștere din lume. Riot Games susține inițiativa lansând noi elemente în joc și evenimente, printre care: 

  • Trei noi ligi internaționale în care săptămânal se întrec cele mai bune echipe din lume. Cele trei ligi internaționale sunt alcătuite din echipele cu cei mai buni jucători din America, EMEA și Asia, care se vor confrunta între ele atât pe rețea LAN, cât și în direct, în fața unor audiențe live (în cazul în care condițiile de sănătate și siguranță o permit). Pe parcursul anului, cele mai bune echipe din fiecare ligă se vor califica pentru două evenimente internaționale Masters și pentru VALORANT Champions, în urma căreia o singură echipă va fi încoronată campioană mondială de VALORANT. 
  • Un nou mod competitiv accesibil direct din joc de către orice jucător este conceput pentru a identifica talentele din întreaga lume. Acest mod care se integrează în ecosistemul Esports va acționa ca o completare a clasamentelor existente, oferind jucătorilor un nou obiectiv, dincolo de modul ranked existent.
  • Noi ligi naționale vor extinde oportunitățile pentru profesioniștii în devenire care aspiră să ajungă în rândul elitelor din ligile internaționale. Echipele de top din modul competitiv din joc vor avea ocazia să concureze împotriva celor mai bune talente din regiunea lor în cadrul ligilor naționale respective.  
  • Riot Games va deschide un nou drum în Esports prin renunțarea la orice taxă de intrare sau de participare pentru organizațiile selectate, stabilind parteneri pe termen lung pentru succes. 
  • “Dorim să construim cu VALORANT cea mai palpitantă scenă de Esports de astăzi, alături de cele mai bine gestionate, ambițioase și palpitante echipe din industrie. Am conceput modelul nostru de parteneriat pe termen lung pentru VALORANT astfel încât echipele să poată performa și să își dezvolte afacerea în paralel cu creșterea generală a VALORANT ca Esport.”, a declarat Whalen Rozelle, Head of Esports Operations la Riot Games. “Ne asigurăm parteneri pe termen lung pentru succes prin renunțarea la orice taxă de intrare sau de participare pentru organizațiile selectate. Scopul nostru este de a le permite partenerilor noștri să își investească resursele în susținerea profesioniștilor lor și în creșterea bazelor de fani prin crearea unui conținut incredibil pentru fani.”   

peaky-blinders-saison-6-le-showrunner-evoque-labsence-de-tommy.thumb.jpg.4833d53c80e654889f592944fd3714f1.jpg

[ x ] Those of you who are last will soon be first. And those of you who are oppressed will rise up. [ x ]

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Shelby changed the title to [Știri VALORANT] Riot Games dezvăluie noi planuri pentru VALORANT Esports: 3 ligi internaţionale pentru 2023
  • Shelby locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...