Jump to content

Our Partners
living the best life..

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 18.04.2024 in all areas

  1. daca e nevoie iti arat ce ai scris de staff si de toti adminii care erau on.ai luai la pl tot ce ai prins pe sv de aia ti am dat ban 2 ore.daca esti nesimtit iti scot banu de 2 ore si tii dau permanent.
    2 points
  2. Propun ca toti colegii sa voteze Serverul si Ts-ul !!! asta ar trebui sa faca toata lumea fara sa fie rugati. dar se pare ca doar cativa din noi votam (foarte putini)
    1 point
  3. Votat in afară de super boost si ts3 index, la super trebuie cont si ts3 index ca am rds..
    1 point
  4. Ai sarit peste astea: [RS] ➤ 🔓 Anunțuri Administrative 🔓 ➥ Anunțurile serverului RS.GLOBALELITE.RO [RS] ➤ ⛔ BanList ⛔ ➥ Banslist RS.GLOBALELITE.RO
    1 point
  5. - Nume plugin: Trial Grenade ca in GO - Autor: Goad - Engine :- - Versiune:1.0F - Informatii: Acest tip de plugin te ajuta atunci cand esti MORT/SPEC sa urmaresti traiectoria grenadelor. - Download: LINK - Instalare: Foarte simplu ( Pentru probleme lasati mesaj aici ) POZA INFORMATIVA!
    1 point
  6. - eu nu vad wall aici, sunt putini si cam se stiu unde si ce joaca. - demo mult prea scurt ca sa poti sa iei o decizie rapida si corecta. - adminul deranj este un admin foarte bun, dar ca oricine [si mai ales la ora aia] se poate insela si el odata pe an :)). - totusi NU este cazul sa faci tot felul de acuzatii la adresa adminului! Foarte urat din partea ta sa vorbesti asa! - el a avut dovada si a prezentat demo, deci a procedat corect conform regulamentului! - ca un sfat, daca te mai intalnesti cu situatii de genul, sa faci o cerere regulamentara si fara acuzatii/injurii etc! Ca risti alte sanctiuni! - pro unban.
    1 point
  7. ► Nick:Cocolino ► Varsta:34 ► STEAM: [Link catre profilul vostru de STEAM] https://steamcommunity.com/profiles/76561198078863517/ ► TAG-ul dorit: doresc sa nu-mi mai apara nici un tag in fata numelui. multumesc 😄 ► Pagina de facebook a server-ului click aici like si urmarire & review: [Da / nu] nu
    0 points
×
×
  • Create New...