Jump to content

Our Partners
living the best life..

Reclamatie PGL_Fan, Trabant GPL


VAG
 Share

Recommended Posts

• Nickname : VAG SchWaBe

• Nickname-ul adminului reclamat : PGL_Fan si Trabant GPL

• Data si ora : 11.03.2024 14:00 - 15:00

• Motiv reclamatie : Admini stau si se joaca, la ultimele 5 min ramas din harta au dat un vot, dupa sa scirs LAST, mapa la final a schimbato serverul singur. PGL_FAN statea si se juca nu avea nici o treaba. Dupa ce sa schimbat harta in Mjolby, Serverul sa cam golit vedeti in SS. Ei nu aveau nici o treaba sa schimbe in D2 sau sa faca ceva. Luati masuri, daca sunt Admini pe SV sa isi faca si treaba. Intrun final PGL_FAN a schimbat fara sa zica nimic in D2, am ramas sa jucam 7VS7 pe D2. 

• Dovada ( print consola / demo ) : https://imgur.com/a/Pnk7fsq

Link to comment
Share on other sites

- salut

 "la ultimele 5 min ramas din harta au dat un vot,

- Intrun final PGL_FAN a schimbat fara sa zica nimic in D2"

- extrase din ce ai zis tu, practic ei\el [grupul adminilor prezenti pe server] si-au facut treaba.

- e mai mult o sesizare in care "gen" adminii nu s-au miscat prea rapid in decizii, zici tu.

- practic nu s-antamplat nimic grav.

- trebuie sa tii cont ca si ei sunt oameni si au vieti si pot intervenii lucruri care sa te "abata" de la conduita jocului.

- iti sugerez cu incredere  [ai orele sigur si esti si jucator fidel] sa te implici mai mult si sa formulezi o cerere de admin [daca doresti] , sa poti sa ajuti si tu la buna functionare a serverului!

- multumim de sesizare si spor la joc.

Edited by n0-way
  • Like 2
  • Thumbs Up 1

cine ma cunoaste.... ma stie.

Link to comment
Share on other sites

Asta nu este un motiv de reclamație din punctul meu de vedere 

După cum spune și no-way,poate interveni ceva personal când adminul este pe server și nu poate să dea vot sau să se uite un player reclamat de voi pentru ca este afk.Fiti și voi mai buni

Atunci când totul este la superlativ nu vii cu laude,când se greșește imediat faceți gura

  • Like 1

 
spacer.png

Link to comment
Share on other sites

Dragul meu amic, deci :

Eu am dat vot si urma sa schimb harta, moment in care.. Tomo m-a apostrofat ca nu sunt pe ts. I-am explicat ca intru de la munca si nu pot intra ts. Am fost sfatuit sa il oau si sa stau pe ts cu difuzorul oprit...ceea ce am si facut. Deci in concluzie in momentele in care trebuia sa schimb harta, downloadam si configuram ts. 

 

Multumesc pentru amabilitate si pentru reclamatie. O seara linistita !

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Salut. Ciupanezu89 are dreptate. El a dat vot și nu a apucat să schimbe. Eu nu m-am băgat peste el dacă nu a cerut ajutorul. Era și Tomo pe sv și a văzut ce sa întâmplat. Tomo mi-a zis că dacă se golește să dau d2 și așa am și făcut. Cel care a făcut reclamația era ts dar nu a zis nimica până nu sa schimbat mapa automat iar dupaceia a început să jignească ușor până ia zis Tomo să nu se ia el de admini servărului.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

way, harta a fost schimbata de server nu de un admin, nu intelg dece ei stau si se joaca inloc sa isi faca treaba?Da Adminul PGL_Fan a schimbat harta dupa dar inainte de asta a fost schimbata de server in Mjolby.  PGL_Fan eu nu am fost pe TS dupa cum se stie eu nu sunt foarte activ pe TS mai ales pe ziua. nu am jignit pe nimeni iar Tomo nu mi a spus mie absolut nimic. Nu sunt genu sa stau cu gura pe voi sau pe un admin nici cand reclamez pe cineva suspesc daca se vede bine si daca nu, nu. Chiar multumesc Adminilor care sunt activi si isi fac treaba cand trebuie, Way un admin foarte bun Lee la fel, dece functioneaza serverul perfect cand sunt ei 2 pe Sv si cand nu mai deloc? Nu ziceam nimic daca erati AFK am 2 asta este se intampla dar voi stati veseli si va jucati inloc sa dati un amarat de vot si sa schimbati harta. Pierdeti o runda pt asta sunteti admini in ochi mei si pt asta ati facut cerere.

Link to comment
Share on other sites

Am citit reclamatia ta consider totusi ca nu e un motiv ,  intelege si tu ca nu putem fi mereu atenti la tot cea ce se intampla mereu pe sv cum a scris no-way avem si life :))) sau remorci (neveste) . Apropo stiu ca esti vechi pe sv dar cand vezi asa ceva si esti pe ts dai si tu poke la 2, 3 admini care vezi pe acolo sa intre sa dea vote daca ceilalti nu sunt pe faza numai fiti rai clatitelor :)))

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

reclamatie ne fondata 

 

 

la so cu berea mai usor vag cati ia astia permisu))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Link to comment
Share on other sites

Si mie mi se pare reclamatie nefondata. De multe ori se intampla sa te distraga ceva chiar daca ai zis last. Am patit-o si eu. In rest, amandoi sunt admini cu activitate si foarte implicati.

Link to comment
Share on other sites

  • AIC locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...