Jump to content

Our Partners
living the best life..

Cerere unban cha-nay-nay on my feet.


Recommended Posts

Nickul vostru: Cha-nay-nay on my feet.
IP-ul: 82.78.61.9
STEAMID-ul: STEAM_0:1:67066098
Motivul pentru care aţi primit ban: limbaj.vulgar.la.adresa.adminilor
Adminul care te-a banat: 1q
Ora aproximativă: 21:40
Dovezile tale (Print la consola): https://imgur.com/a/NdjWXxI

Asta s-a intamplat dupa ce am intrat pe TS sa-l intreb de ce mi-a dat mute 10 minute pe motiv ca "pregateam o injuratura", cum adica "pregateam o injuratura"? Nu cumva trebuie sa injur ca sa iau mute? 

Nu stiu ce am zis pe TeamSpeak, dar am zis dupa ce mi-a dat kick pentru ca aparent o discutie normala nu-si are locul cu nimeni de pe aici, din cate am vazut, plus ca imi cauta lumea nod in papura din anumite motive. 

N-am vazut in viata mea atatia insi trecuti de 20+ de ani care sa iti caute nod in papura pentru ca-i bati pe server, ca altceva n-am facut. Oricum probabil ca cererea asta n-o sa rezolve nimic asa ca sincer va spun ca n-am nici o asteptare sa iau unban ca atat s-a putut, cum zice Pescobar. O seara minunata in continuare.

 

PS, printscreen cu motivul pentru care mi-a dat mute: https://imgur.com/a/Whjj9XF

 

Servus

Edited by chanaynay
typo

bet on me

Link to comment
Share on other sites

Rog detinatorii/fondatorii sa se uita in logo urile serverului in jurul orei 21:20 .

Ca sfat, incearca sa faci cateva sedinte de terapie sa ti stapanesti furia... si gag-urile pe care ti le am dat, stai linistit,ca au fost fondate.  Ti-am zis clar ca nu o sa te mai las sa mai vbesti pt ca te pornesti in a vorbi prosti din absolut nimicuri, dar nu despre asta e vorba in banul tau. 

 

Ai un tupeu fantastic sa ceri unban si sa zici  ca  "nu stiu ce am zis pe teamspeak" din moment ce ne-ai injurat ca la usa cortului. Cel putin 2 baieti imi amintesc ca au fost martori la discutie. ( @DoDo.Ddo si Balamuc)  

Daca te-ai fi simtit lezat de cele 15 min de gag, puteai de atunci sa-mi faci o reclamatie pe forum, in schimb ne-ai aratat de fapt ce caracter ai cu adevarat cand ai intrat pe ts. 

 

Nu am absolut nicio remuscare in privinta banului PERMANENT pe care ti l-am dat! 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Nu m-am simtit lezat deoarece consider ca am meritat cele 5 minute de gag (primele). Intr-adevar, am folosit cuvantul "amaratii", o jignire usoare, care merita 5 minute de gag.

A 2-a oara, am primit 10 pentru... nimic. Pentru ca tu ai acces AMX, ai o putere fantastica asupra oricarui player de pe server si ai pretentia ca lumea sa-ti dea saru' mana, sa-ti vorbeasca frumos si sa se plece-n fata ta, daca e posibil asta. 

Ceea ce tu nu intelegi e ca, oamenii ca tine mie nu-mi plac. Am intrat pe TeamSpeak pentru o simpla conversatie, dar nu asta s-a intamplat pentru ca mi-ai zis "iesi ma dracu afara" sau ceva de genul. De ce? 

Numele pe care le-ai spus aici NU AR trebui sa prezinte niciun fel de interes pentru  ca astept dovezi din partea ta, cum ca as fi gresit eu, cu ceva, undeva. 

PS, nu ai tu treaba cu furia mea, o stapanesc destul de bine, crede-ma pe cuvant. 

PS2, iesi afara si atinge iarba, trage aer in piept, plimba-te, iesi cu prietenii, saruta-ti nevasta, copilul, mama, sora, tata, fratii, neamurile si ce mai ai tu pentru ca, comenzile astea AMX iti dau o senzatie de putere pe un joc virtual in care aparent, ai pretentii ca lumea sa te respecte mai mult decat meriti si sa-ti vorbeasca cu domnule. Nu suntem toti asa, eu clar nu. 

PUNE DOVADA CU CE AM FACUT EU SI NU MAI TRAGE CONCLUZII TU ASUPRA MEA.

bet on me

Link to comment
Share on other sites

Ok, asteptam decizia detinatorilor. Eu cred ca esti deja o cauza pierduta. Sa fii sanatos!

  • Love you 1
Link to comment
Share on other sites

Aici nu e vorba de mine, ca sunt sau nu o cauza pierduta. Poate sunt.

E vorba ca mi-ai dat mute, de doua ori, pentru nimic. Da, am acceptat mute-ul de 5 minute pentru cuvantul "amaratii", care e o jignire destul de usoara. Dar a 2-a oara mi-ai dat 10 minute pentru ca, aparent, tu citesti viitorul, si eu "pregateam o injuratura", nu stiu cine e cauza pierduta de aici, domnule Cristian Gog.

Si eu astept decizia detinatorilor, cu toate ca sunteti prieteni intre voi 100%, asta am observat in 5 zile, nu mi-a luat mult. 

O seara linistita in continuare va doresc si incercati sa respectati mai mult playerii si jucatorii care intr-adevar joaca bine, nu sunt singurul caz de bataie de joc pe care l-am vazut, tot in astea 5 zile. 

Va mai spun ca exista oameni care nu vor sa fie admini, ca voi, sunt oameni care intra sa joace si sa se simta bine, nu sa dea wargods, verificare in pc si 3 randuri de poze pentru ca vorbiti voi pe TS si va plangeti ca niste idioti unu la altul ca va bate cutare pe server.

bet on me

Link to comment
Share on other sites

de la inceput de cand ai venit pe sv ai vorbit foarte mult si prost! mai si vi pe ts si injuri de morti si mame! esti un nesimtit! 

  • Like 2
  • Haha 2
  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

  • AIC locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...