Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Champion Skills] Tryndamere


hevvo
 Share

Recommended Posts

Denumire Campion: Tryndamere

Abilităţi : 

cIVSR8x.png Furia războinicului -> Tryndamere dobândește ''Furie'' cu fiecare atac, lovitură critică și lovitură mortală. ''Furia'' îi crește pasiv șansele de lovitură critică și poate fi consumată de ''Setea de sânge''.

QnaxfKm.png Sete de sânge -> Tryndamere se hrănește cu vâltoarea luptei și, cu cât este mai grav rănit, cu atât daunele sale din atac cresc. Poate folosi ''Setea de sânge'' pentru a-și potoli ''Furia'' și a se vindeca.

l0SlO2S.png Strigăt zeflemitor -> Tryndamere scoate un răget asurzitor, reducând daunele din atac ale campionilor din preajmă. Inamicilor care stau cu spatele la Tryndamere le                                                                  este redusă și viteza de mișcare.

yyaD2DU.png Lovitură rotită -> Tryndamere taie în dreapta și în stânga în drumul său spre unitatea țintă, provocându-le daune tuturor inamicilor aflați pe traiectorie.

9LDAhFg.png Furie nemuritoare -> Tryndamere devine atât de însetat de luptă încât nu mai poate să moară, oricât de grav rănit ar fi.

sunt prost

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...