Jump to content

Our Partners
living the best life..

Recommended Posts

Denumire Campion: Fiora

Abilităţi : 

CUTiWSW.png Dansul săbiilor -> Fiora provoacă inamicii din apropiere să se ferească de loviturile ei și anunță direcția din care va încerca să lovească. Dacă reușește, va primi un mic bonus și va anunța o nouă direcție de atac.

oKd0R2z.png Năpustire -> Fiora se năpustește într-o direcție-țintă, apoi atacă un inamic din apropiere, provocându-i daune fizice și aplicându-i efecte la impact.

wz7wJVf.png Ripostă -> Fiora parează toate daunele și efectele de neutralizare pentru un scurt timp, apoi atacă într-o direcție-țintă. Atacul încetinește primul campion inamic lovit sau, dacă Fiora a blocat un efect de imobilizare, îl amețește.

AepNAB6.png Arta atacului -> Fiora primește un bonus la viteza de atac pentru următoarele două atacuri. Primul atac încetinește ținta, iar cel de-al doilea va fi o lovitură critică garantată.

ccGu7Iz.png Provocare la duel -> Fiora dezvăluie toate cele patru puncte slabe ale unui campion inamic și primește un bonus la viteza de mișcare când se află în apropierea sa. Dacă Fiora îi lovește toate cele 4 puncte slabe sau dacă ținta moare după ce i-a fost lovit măcar unul dintre ele, Fiora și aliații ei din apropiere sunt vindecați de-a lungul următoarelor câteva secunde.

sunt prost

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...