Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Champion skills] Illaoi


hevvo
 Share

Recommended Posts

image.png.d0b33100b6e459fbd2512d2444bde2

Fizicul impresionant al lui Illaoi este întrecut doar de credința neclintită de care dă dovadă. Preoteasa Marelui Kraken smulge spiritele inamicilor săi cu ajutorul unui idol auriu gigantic și le distruge percepția realității. Toți cei ce o pun la încercare pe ''vestitoarea adevărului lui Nagakabouros'' află rapid că Illaoi nu luptă niciodată singură, ci alături de zeița Insulei Șerpilor

 

ABILITĂȚI

 

 

 

PROFETESA ZEIȚEI ANTICE

 

  • Illaoi și gazdele create de ea invocă periodic tentacule pe zidurile din apropiere. Tentaculele lovesc spiritele, gazdele și țintele abilității ''O lecție dură''. Tentaculele le provoacă daune fizice inamicilor pe care îi lovesc și, dacă nimeresc un campion inamic, o vindecă pe Illaoi.

 

 

LOVITURĂ DE TENTACUL - Q

 

  • Mărește daunele provocate de tentacule. La activare, Illaoi lovește cu un tentacul care provoacă daune fizice.

 

 

O LECȚIE DURĂ - W

 

  • Illaoi sare către o țintă și îi provoacă daune fizice, iar tentaculele din apropiere atacă și ele același adversar.

 

TESTUL SPIRITULUI - E

 

  • Illaoi smulge spiritul din corpul unui inamic, forțându-l să apară în fața sa. Spiritele reflectă asupra țintei inițiale o parte din daunele suferite. Dacă sunt ucise sau dacă ținta se îndepărtează prea mult de spirit, ținta inițială se transformă în gazdă și începe să creeze tentacule.

 

TRIUMFUL CREDINȚEI - R

 

  • Illaoi își izbește idolul de pământ, provocându-le daune fizice inamicilor din apropiere. Pentru fiecare campion inamic lovit, pe hartă apare câte un tentacul.

 

 

 

sunt prost

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...