Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Champion Skills] Yone


hevvo
 Share

Recommended Posts

image.png.8ecd96c04999d07d4e3956e4001869

 Yone este al treilea campion care a existat întâi în povești și apoi în Rift. Cu toate că noi considerăm lansarea lui un mod interesant de a face să avanseze povestea LoL, am minți dacă am spune că n-a fost însoțită de niște complicații unice. Până acum, Yone existase ca o serie de momente din viața lui Yasuo. L-am văzut strict din perspectiva lui Yasuo, dar asta nu-i de ajuns pentru a crea un campion convingător.  

 

ABILITĂȚI

 

 

PasivăCalea vânătorului 

 

  •   Yone folosește două săbii, iar fiecare al doilea atac provoacă mai multe daune magice. Șansele sale de lovitură critică sunt și ele dublate, dar loviturile lui critice provoacă daune reduse.

 

QTăiș mortal 

 

  • Yone atacă în față, provocându-le daune fizice adversarilor. La impact, primește un cumul de ''Furtună iminentă''. La două cumuluri, Yone se poate năpusti în față cu un val care aruncă în sus inamicii.

 

WSpintecarea spiritului 

 

  • Yone lovește într-o zonă uriașă în formă de arc masiv din fața sa, provocând daune egale cu un procent din viața maximă a țintei. După ce lovește cu succes un inamic, Yone primește și un scut temporar. Puterea scutului crește per campion lovit.

 

ESuflet dezlănțuit 

 

  • Yone poate intra în forma de spirit, primind viteză de mișcare și lăsându-și trupul în urmă. Când forma de spirit a lui Yone expiră, el revine în trup și provoacă un procent din toate daunele pe care le-a provocat cât timp a fost în forma de spirit. 

 

RSoartă pecetluită 

 

  • Yone lovește toți inamicii din cale și se deplasează instantaneu în spatele ultimului inamic lovit, aruncându-i pe toți în sus spre el.

sunt prost

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...