Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Champion Skills] Cassiopeia


hevvo
 Share

Recommended Posts

Cassiopeia_0.jpg

Cassiopeia este o creatură letală care îi manipulează pe cei din jur după propria voință. Era cea mai tânără și mai frumoasă fiică a familiei nobile Du Couteau din Noxus, dar s-a aventurat adânc în criptele de sub deșertul Shurimei în căutarea puterii antice. Acolo, a fost mușcată de un gardian teribil al mormintelor, iar veninul lui a transformat-o într-un prădător cu instincte și înfățișare de viperă. Șireată și agilă, Cassiopeia se furișează sub ascunzișul nopții, împietrindu-și inamicii din priviri.

 


ABILITĂȚI

 

 

ELEGANȚA ȘERPILOR - Pasiva

  • Cassiopeia primește viteză de mișcare la fiecare nivel, dar nu poate cumpăra cizme.

- EXPLOZIE OTRĂVITOARE

  • După o perioadă de pregătire, Cassiopeia aruncă otravă într-o zonă. Dacă abilitatea lovește un campion inamic, Cassiopeia primește un bonus la viteza de mișcare.

- MIASMĂ

  • Cassiopeia proiectează nori de otravă care încetinesc și pironesc inamicii care trec prin ei, provocându-le și daune scăzute. Inamicii pironiți nu pot folosi abilități de mișcare.

E - COLȚI GEMENI

  • Cassiopeia dezlănțuie un atac care provoacă daune amplificate împotriva țintelor otrăvite și o vindecă cu o parte din valoarea daunelor efectuate. Dacă atacul ucide ținta, Cassiopeia își reface o parte din mană.

R - PRIVIRE PIETRIFICATOARE

  • Cassiopeia lansează un vârtej de energie magică din ochi, amețind toți inamicii aflați în fața ei care sunt întorși spre ea și încetinindu-i pe cei care sunt cu spatele.

sunt prost

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...