Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Champion Skills] Garen


hevvo
 Share

Recommended Posts

Garen_0.jpg

Garen este un luptător mândru și nobil, ce face parte din Avangarda Neînfricată. Camarazii săi îl admiră, iar inamicii îl respectă – poate și din cauză că face parte din prestigioasa familie Crownguard, casa însărcinată cu apărarea Demaciei și a idealurilor sale. Protejat de o armură rezistentă la magie și înarmat cu un paloș impunător, Garen e pregătit să înfrunte toți magii și vrăjitorii de pe câmpul de luptă, ca o adevărată tornadă de oțel a justiției.

 


ABILITĂȚI

 

 

PERSEVERENȚĂ - Pasiva

  • Dacă Garen nu a suferit recent daune și nu a fost lovit recent de abilitățile inamicilor, își regenerează o parte din viața totală în fiecare secundă.

Q - LOVITURĂ DECISIVĂ

  • Garen primește un bonus scurt la viteza de mișcare și scapă de toate efectele de încetinire care îl afectează. Următorul atac lovește o zonă vitală a inamicului, provoacă daune bonus și amuțește ținta.

W - CURAJ

  • Garen își îmbunătățește în mod pasiv armura și rezistența la magie atunci când ucide adversari. În plus, poate activa această abilitate pentru a primi un bonus la tenacitate și un scut; după aceea, pe o perioadă mai lungă, daunele sunt reduse mai puțin.

E - JUDECATĂ

  • Garen își rotește rapid sabia în jurul corpului, provocându-le daune inamicilor din apropiere.

R - DREPTATE DEMACIANĂ

  • Garen invocă măreția Demaciei pentru a încerca să execute un campion inamic.

sunt prost

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...