Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Sport] - Mesajul căpitanului Gundogan pentru Hansi Flick, primul selecționer demis din istoria Germaniei


RĂDUCU
 Share

Recommended Posts

  • Premium Member

Hansi Flick (58 de ani) a reușit o contraperformanță care va fi trecută în istoria fotbalului german. Și nu este vorba despre înfrângerea clară cu Japonia, scor 1-4, ci de faptul că a devenit primul selecționer al ”Panzerelor” schimbat prin demitere.

MTA2MCZoPTYzNiZoYXNoPTIyMGZjZDEyZjhkMTFl

Toate schimbările de până acum s-au produs fie la finalul contractelor, fie prin demisia antrenorilor.

În ciuda unul parcurs lamentabil în ultimele luni, cu patru înfrângeri și un egal în cinci partide, jucătorii cred că selecționerul este un antrenor foarte bun și că este vina lor pentru rezultate. Ilkay Gundogan, cel ales de Flick drept căpitanul echipei, i-a cerut scuze antrenorului pentru situația în care ei l-au pus. 

Mesajul lui Gundogan pentru Flick: ”Este o mare rușine că noi, ca echipă, nu vă putem răsplăti marea încredere în noi!”

„Vă mulțumim pentru timpul petrecut împreună, pentru apreciere reciprocă și pentru cooperare, Hansi. Sunteți o persoană și un antrenor grozav. Este o mare rușine că noi, ca echipă, nu vă putem răsplăti marea încredere în noi! Ca echipă, vom continua să încercăm să învețăm să redevenim mai puternică și să reușim un Campionat European de succes acasă, în 2024, și pentru tine! Îți doresc numai bine pentru viitor!", a scris Gundogan într-un mesaj surpriză pe Instagram, care a strâns aproape 145.000 de like-uri în 12 ore.

Flick a refuzat să-și dea demisia, dwr Federația l-a dat afară și l-a desemnat pe Rudi Voller să se ocupe interimar de echipa națională, inclusiv la meciul amical Germania - Franța, programat marți, pe 12 septembrie, și transmis în direct pe Digi Sport 2.

Germania n-a mai câștigat din martie

Ultima victorie a Germaniei datează din 25 martie, 2-0 cu Peru, în primul meci din seria jocurilor de verificare. 

De atunci, au fost înregistrate un egal, 3-3 cu Ucraina, și patru eșecuri, 2-3 cu Belgia, 0-1 cu Polonia, 0-2 în fața Columbiei și 1-4 cu Japonia.

SURSA: DIGISPORT.RO

Link to comment
Share on other sites

  • REFLX locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...