Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Sport] - Deco a semnat și va fi prezentat oficial miercuri


RĂDUCU
 Share

Recommended Posts

  • Premium Member

FC Barcelona îl va prezenta oficial pe Anderson Luis de Souza ''Deco'', miercuri, ca noul director sportiv al clubului catalan, post în care îi succede lui Mateu Alemany.

ZjI5NmNmZGY4NDEzMmY4OWI2ZWViM2Y3N2Uz.thu

Deco, la Barcelona

Alemany, 60 ani, şi-a încheiat relaţia contractuală cu FC Barcelona pe 1 septembrie, chiar în ultima zi a mercato de vară. El a fost numit ca director de fotbal la Barca în martie 2021.

Deco, 46 ani, care timp de câteva luni a lucrat îndeaproape cu Alemany la alcătuirea lotului pentru noua stagiune, a semnat un contract pe 3 sezoane şi a devenit astfel noul om de încredere al preşedintelui Joan Laporta în domeniul sportiv.

În ultimele luni, Deco s-a ocpuat de partea de scouting a Barcelonei pentru zonele din Brazilia și Portugalia.

Internaţional portughez de origine braziliană, Deco a jucat între 2004 şi 2008 la Barcelona, cu care a câştigat campionatul Spaniei, în 2005 şi 2006, şi Liga Campionilor în 2006. El a strâns 75 de selecţii şi 5 goluri la naţionala lusitană.

Xavi a spus lucrurilor pe nume în privința relației sale cu Deco

Xavi Hernandez (43 de ani), antrenorul Barcelonei, a lămurit relația sa cu Deco (45 de ani), noul director sportiv al clubului.

După ce spaniolii au spus că Xavi și Deco nu s-au înțeles prea bine încă din perioada în care erau jucători la Barcelona, antrenorul grupării blaugrana a lămurit acum lucrurile.

”Știu despre Mateu Alemany de zile întregi. Este o decizie luată de club. Am lucrat foarte bine. Nu vreau să se spună că vorbesc de rău sosirea lui Deco.

S-a spus că nu am o relație bună cu Deco și asta este o minciună. Mateu a făcut o treabă extraordinară. Nu vă puteți imagina Barcelona astăzi fără Mateu și Jordi Cruyff.

Sunt foarte confortabil cu Deco. Cred că vom face o treabă foarte bună. Îmi place Deco, așa cum mi-au plăcut Mateu și Jordi. Îi doresc mult noroc oriunde ar merge”, a spus Xavi, în cadrul unei conferințe de presă.

SURSA: DIGISPORT.RO

Link to comment
Share on other sites

  • REFLX locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...