Jump to content

Our Partners
living the best life..

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 20.12.2022 in all areas

  1. Nu ai de ce sa mori pe "astia" ca mine . Eu eram la terro si aveam bomba . M-am dus pe la scara si am plantat bomba in A (in colt , ca ea sa cada jos) dupa am sarit in baza la CT iar si m-am pozitionat in spatele cutiei de lemn (nu in negreala) am dat double jump pe cutie cu intentia de a sarii in spatele cele verzi pentru a avea vedere la bomba . Asta-i motiv pentru care am luat ban .
    1 point
  2. Am vorbit cu Daniel, după ce am văzut cum mi-a vorbit, cred că a făcut o greșeală, am întrebat și dacă are vreo dovadă împotriva lui tz__, dar a spus nu, dovada mai jos: Conform regulilor, un admin nu trebuie să fie strict sau într-o „dispoziție proastă”, indiferent de situația în care vă aflați, trebuie să vă păstrați calmul. 2. Adminii trebuie sa fie impartiali si sa pastreze un joc cat mai liber si placut - Sanctiunile pentru favorizare incep de la -1 grad 3. Trebuie sa fiti un exemplu pentru ceilalti jucatori! Încercați să arătați respect data viitoare.
    1 point
  3. Server Votat si Server Ts3 Votat Omuldinumbra si-a Indeplinit obiectivul !
    1 point
  4. TZ. Ai grija la aceste regulii ca nu sunt facute degeaba! Daniel, fi atent si mai indulgent cu jucatorii suntem cu toti o echipa si ne place sa ne jucam alaturi uni de alti! vin sarbatoriile fiti mai buni chiar daca lasati de la voi.
    0 points
  5. Mor pe ăștia ca tine , eram in trecere cică , dacă nu ai voie , nu ai voie si punct ! Adminul a procedat foarte corect !
    0 points
×
×
  • Create New...