Jump to content

Our Partners
living the best life..

z1nnyo

Members
  • Posts

    584
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

z1nnyo last won the day on December 20 2022

z1nnyo had the most liked content!

2 Followers

About z1nnyo

  • Birthday 20.09.2002

Server Configurations

  • Server
    NORD

Recent Profile Visitors

324 profile views

z1nnyo's Achievements

Platinum I

Platinum I (11/23)

  • One Month Later
  • Posting Machine Rare
  • Week One Done
  • Dedicated
  • Reacting Well

Recent Badges

55

Reputation

  1. Nickname:z1nnyo Unique ID:pm IP-ul tau:pm Data / ora: 02 mai 2023 03:00 cv de genu Motivul banului: 'injuri' Alte detalii: intru pe ts, stau cu numele 'vreau grad sa intru la mix' aproape tot mixu`, se schimba harta, intru la echipa sa fac echipe si iau kick si apoi ban 120 min si m-a mai si injurat un neauzit 'pain' ca cica 'iesi ma in plm' si apoi primesc ban de la 'coco' pe motiv 'injurii' eu facand nimic, voiam doar sa ma joc. https://prnt.sc/SaahoMfHZWoz https://prnt.sc/qPxE1jCaxj2n Sanatate, daca nu puteti sa respectati niste reguli si sa fiti maturi, cautati-va alt loc 😉
  2. z1nnyo

    [Bancuri] z1nnyo

    Un irlandez i-a cumparat prietenei sale un buchet de trandafiri si a plecat spre casa ei. Dupa ce a primit buchetul, fata l-a luat de mana, l-a condus spre dormitor, apoi s-a dezbracat si s-a aruncat goala pe pat, desfacandu-si picioarele. - Asta este pentru trandafiri- a rostit senzual fata. - Nu fi prostuta - a venit replica baiatului- ei vor tine mai mult intr-o vaza de flori!
  3. z1nnyo

    [Bancuri] z1nnyo

    Un englez de familie buna este intrebat care e diferenta dintre Anglia, Irlanda si Scotia. El raspunde cu urmatorul exemplu: -Daca o persoana in Anglia este invitata la ceai si cere mai mult zahar, va primi de la stapana casei o bucatica foarte mica. - In Irlanda stapana casei ii va intinde zaharnita si o va ruga sa serveasca. - Daca in Scotia ar fi formulata o astfel de dorinta stapana casei ii va spune incetisor: “nu ati amestecat destul ceaiul”
  4. z1nnyo

    [Bancuri] z1nnyo

    Într-un vechi cimitir irlandez se gasesc cinci pietre de mormânt aproape identice, pe care sunt încrustate, succesiv, urmatoarele texte: „Aici odihneste sotia lui Henry Banks“, „Aici odihneste cea de-a doua sotie a lui Henry Banks“, „Aici odihneste cea de-a treia sotie a lui Henry Banks“, „Aici odihneste a patra sotie a lui Henry Banks“. În fine, pe ce-a de-a cincea piatra, aflata mai la distanta, scrie: „Aici odihneste, în sfârsit, Henry Banks!“
  5. z1nnyo

    [Bancuri] z1nnyo

    John, spune Sir, care îşi spăla picioarele în lighean, te rog aruncă apa asta şi adu-mi un prosop. John ia ligheanul şi îl aruncă pe geam, iar de afară se aude un ţipăt însoţit de înjurături, la care Sir impasibil: - John, era cineva în lighean?
  6. z1nnyo

    [Bancuri] z1nnyo

    Lordul în birou, citea. Deodată năvăleste valetul, mai să rupă usa: - Sir, Tamisa a inundat jumătate din Londra! - John, nu vezi că citesc? Iesi afară și să intri când o să înveți bunele maniere! După un timp intră valetul la fel de precipitat: - Sir Tamisa a ajuns la noi în curte. - John, ți-am spus că citesc. Ieși afară și intră când o să înveți bunele maniere! După câteva minute se aude un ciocănit timid în usă. Apare John în ținută impecabilă și o poziție foarte respectuoasă. - Intră John, vezi că se poate? - Sir, îmi permiteți să fac prezentările? - Da. - Sir — Tamisa, Tamisa — Sir.
×
×
  • Create New...