Jump to content

Our Partners
living the best life..

vKg

Founders
  • Posts

    622
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    34

vKg last won the day on February 14

vKg had the most liked content!

About vKg

  • Birthday 22.06.1994

Server Configurations

  • Server
    CS

Recent Profile Visitors

2.217 profile views

vKg's Achievements

Platinum I

Platinum I (11/23)

  • 2 Ani pe GLOBALELITE Rare
  • Posting Machine Rare
  • 1 An pe GLOBALELITE
  • Well Followed Rare
  • Dedicated

Recent Badges

354

Reputation

  1. Topic mutat la sectiunea TS, unde ii era locul, a fost facut gresit. Banul fiind fara motiv întemeiat si fara a se da un raspuns concret, a fost scos.
  2. Nu are rost sa o lungim aiurea, te rog posteaza banurile respective, nu exista, te asigur, banurile date de mine au motive concrete, maine o sa vorbim cu totii daca o sa intre toata lumea, ca sa se știe ca orice ban dat fara un motiv concret o sa fie scos fara sa fie întrebat nimeni, nu stii care dintre noi vrea sa para mai important. Ma scuzi ca eu ca unul dintre detinatorii comunitatii respectiv ai teamspeak-ului imi pasa de ceea ce se intampla la noi aici, repet, pe TS, nu pe server la voi.
  3. Nu e vorba de banul in sine, banul a fost dat cu motiv "10" pe TS, nu e vorba de server, n avem treaba 😅 si el nu i a zis macar de ce, banul a fost scos fiind fara motiv concret pe TS, de asta am si raspuns Domnule draga, ne scuzati ca va deranjam, seara faina!
  4. Nu inteleg raspunsul asta, e vreo problema cu CS sau cu baiatul respectiv? Mai ales ca vad ca face parte din nord. Nu stiu de ce faci referirile astea si ce sunt copilariile astea. PS: Am raspuns aici pentru ca e vorba de ban ts dar a facut el aici cererea
  5. Acceptat, va rog sa faceti o cerere de subforum aici: https://globalelite.ro/forum/index.php?/forum/15-forum-management/ - multumesc!
  6. Ok, acceptat, sa faci te rog cerere de subforum aici: https://globalelite.ro/forum/index.php?/forum/15-forum-management/ Sa nu uiti sa dai claim la server si pe gametracker.rs, arata dupa vechiul detinator.. probabil e banat permanent pe gametracker.com de arata cu unnamed
  7. Salut, serverul este oprit din cate vad, nu are nume si plus de asta esti constient ca trebuie sa bagi boosturi in el? Altfel e gol mereu..
  8. Eu iti accept cererea daca te tii de treaba, altfel nu are sens sa deschizi server.. Fa o cerere pentru categorie aici: https://globalelite.ro/forum/index.php?/forum/15-forum-management/ Acceptat.
  9. vKg

    Reclamatie Dawg

    Va recomand sa va evitati daca nu va intelegeti, banul o sa fie scos mai repede pentru ca a fost de prea lunga durata, evitati ca sa nu se ajunga din nou aici, multumesc!
  10. vKg

    Reclamatie Dawg

    Dawg, lamureste ne, si tu injuri la randul tau? Ca asta ar insemna abuz din partea ta, nu poti injura si sa te astepti sa ti se vorbeasca frumos..
  11. vKg

    Reclamatie Dawg

    @Dawg asteptam raspunsul tau la reclamatie
  12. @ContESmith ce s-a intamplat? Nu stii costiia de ban, sau nu inteleg.. lamureste-ne tu, te rog
  13. Da, era un CS cu protectie si de asta iesea wg rosu
  14. Pai el ti a spus sa intri pe TS, nu pe server de CS, intra ts si te ajuta el dupa ce intra la tine in pc
×
×
  • Create New...