Jump to content

Our Partners
living the best life..

vKg

Founders
  • Posts

    627
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    36

Everything posted by vKg

  1. O sa raspunda @ K3roS3x iar pentru server faci acolo la nord
  2. vKg

    Cerere DNS

    Acceptat, fa te rog o cerere de subforum aici: https://globalelite.ro/forum/index.php?/forum/15-forum-management/ Si sa schimbi te rog numele botului de la spec, este cu o reclama la alt TS.
  3. Orice abatere de la regula asta sau orice alta regula se sanctioneaza cu scoaterea accesului si/sau gradului. Update regulament teamspeak: ORICE BAN DAT PE TEAMSPEAK FARA UN MOTIV DECENT SAU INTEMEIAT O SA FIE SCOS FARA A FI NIMENI ANUNTAT, IAR IN CAZ CONTRAR ACCESUL LA BAN O SA FIE SCOS, Motivele decente de ban sunt precum: limbaj, injurii, interzis, sunete canal, etc. - Banurile nu se dau cu motive precum: ceau, salut, pa sau injurii si alte motive.
  4. Topic mutat la sectiunea TS, unde ii era locul, a fost facut gresit. Banul fiind fara motiv întemeiat si fara a se da un raspuns concret, a fost scos.
  5. Nu are rost sa o lungim aiurea, te rog posteaza banurile respective, nu exista, te asigur, banurile date de mine au motive concrete, maine o sa vorbim cu totii daca o sa intre toata lumea, ca sa se știe ca orice ban dat fara un motiv concret o sa fie scos fara sa fie întrebat nimeni, nu stii care dintre noi vrea sa para mai important. Ma scuzi ca eu ca unul dintre detinatorii comunitatii respectiv ai teamspeak-ului imi pasa de ceea ce se intampla la noi aici, repet, pe TS, nu pe server la voi.
  6. Nu e vorba de banul in sine, banul a fost dat cu motiv "10" pe TS, nu e vorba de server, n avem treaba 😅 si el nu i a zis macar de ce, banul a fost scos fiind fara motiv concret pe TS, de asta am si raspuns Domnule draga, ne scuzati ca va deranjam, seara faina!
  7. Nu inteleg raspunsul asta, e vreo problema cu CS sau cu baiatul respectiv? Mai ales ca vad ca face parte din nord. Nu stiu de ce faci referirile astea si ce sunt copilariile astea. PS: Am raspuns aici pentru ca e vorba de ban ts dar a facut el aici cererea
  8. Acceptat, va rog sa faceti o cerere de subforum aici: https://globalelite.ro/forum/index.php?/forum/15-forum-management/ - multumesc!
  9. Ok, acceptat, sa faci te rog cerere de subforum aici: https://globalelite.ro/forum/index.php?/forum/15-forum-management/ Sa nu uiti sa dai claim la server si pe gametracker.rs, arata dupa vechiul detinator.. probabil e banat permanent pe gametracker.com de arata cu unnamed
  10. Salut, serverul este oprit din cate vad, nu are nume si plus de asta esti constient ca trebuie sa bagi boosturi in el? Altfel e gol mereu..
  11. Eu iti accept cererea daca te tii de treaba, altfel nu are sens sa deschizi server.. Fa o cerere pentru categorie aici: https://globalelite.ro/forum/index.php?/forum/15-forum-management/ Acceptat.
  12. vKg

    Reclamatie Dawg

    Va recomand sa va evitati daca nu va intelegeti, banul o sa fie scos mai repede pentru ca a fost de prea lunga durata, evitati ca sa nu se ajunga din nou aici, multumesc!
  13. vKg

    Reclamatie Dawg

    Dawg, lamureste ne, si tu injuri la randul tau? Ca asta ar insemna abuz din partea ta, nu poti injura si sa te astepti sa ti se vorbeasca frumos..
  14. vKg

    Reclamatie Dawg

    @Dawg asteptam raspunsul tau la reclamatie
  15. @ContESmith ce s-a intamplat? Nu stii costiia de ban, sau nu inteleg.. lamureste-ne tu, te rog
  16. Da, era un CS cu protectie si de asta iesea wg rosu
  17. Pai el ti a spus sa intri pe TS, nu pe server de CS, intra ts si te ajuta el dupa ce intra la tine in pc
  18. Los Primos | Hochlaand <STEAM_0:0:203456175> tu ai jucat de pe steamid asta si dai wg de pe non steam...
  19. Acolo unde am pus linia, trebuia sa scrie IP-ul serverului: https://prnt.sc/phprJndWMn4F Adica ceva de genul asta: https://prnt.sc/MGIB6HrYbW1F
  20. Daca adminul respectiv nu a stiut sa citeasca WG-ul, nu inseamna ca nimeni nu stie, ce ai pus tu acolo nu e un wg ok, tu fiind steam on, cum apare wg non steam si apare ca nu era pe niciun server?
  21. vKg

    cerere dns ganja

    Salut, schimba te rog numele la server cu denumirea comunitatii, mersi. Acceptat. Fa o cerere pentru subforum aici: https://globalelite.ro/forum/index.php?/forum/15-forum-management/
  22. Salut, aici este pentru TS, categoria la servere e putin mai jos
  23. Salut, steamid este gresit, il aflii cand esti pe un server si scrii status
×
×
  • Create New...