Jump to content

Our Partners
living the best life..

Maciu

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Maciu's Achievements

Bronze I

Bronze I (2/23)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • Reacting Well
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. + ca pt limbaj se da un avertisment din cate stiu, chiar daca as fii injurat (desi n am facut o), imi dadea cenzura sau eventual 2 ore ban, dar el mi a dat mai mult de o zi, un nou abuz. REGULAMENT VOCE ȘI CHAT Țipatul / fluieratul / suflatul in microfon/ redarea de muzică / soundboard de troll / limbajul vulgar / care instigă la ceartă sau ură / cuvintele defăimătoare deranjante / discriminarea / spam-ul de mesaje privat sau poke-uri [ toate astea se sancționează cu cenzură / interdicție canal sau in cel mai rău caz BAN 2H ! ]
  2. S a injurat de la simplul fapt ca l am numit antrenor si i am cerut sa ma lase sa joc altfel il pun pe mut, m a injurat si a zis "Maciu o sa te curentez", l am lasat in pace, a injurat, m am facut ca nu l aud si dupa mi a zis din nou "oricum te curentez dupa", o sa caut demo pe cs go daca e nevoie sa ti arat cand mi a zis clar dupa ce m a injurat c o sa ma baneze. Singura dovada pt care mi a dat ban e acel mesaj de disconnect care de fapt era o caterinca, si m am uitat acum pe ts, s a putut sa fie si de ieri deoarece am uitat sa l modific atunci cand ma deconectez de pe serverul de TS3 sa nu mai apara mesajul. El m a injurat, a jignit si eu i am dat pace, urma sa l pun pe mut si sa l las sa se calmeze pt ca el asa injura deobicei si am zis c o fii iar vreo faza proasta de a lui. De ce mi as pierde timpul sa fac reclamatia daca stiam ca sunt vinovat?
  3. Copilarisme din partea ta pt ca dupa ce m ai injurat si ai vorbit urat, ai abuzat de grad.
  4. Tu minti, incerci sa te scoti degeaba, stii destul de clar cand a fost aia si c a fost sub forma de caterinca, banul e dat fara motiv cand tu ai injurat si injuri continuu. Abuzezi de grad, in ultimele 30 zile ai 3 reclamatii.
  5. Asta a fost in alta seara si ti am zis pe Instagram sa mi faci poza si sa trimiti, era n mod de caterinca, banul a fost ieri si asta cu mesajul a fost de 2-3 zile, ti am cerut si poza pe instagram cand am iesit. + ca se bat cap in cap durata banului cu ora screenshotului facut de tine.
  6. Nick-ul tau: Maciu Nick-ul acuzatului: Dawg Detalii: Ne jucam CS2 toti si pe CS2 omu era antrenor, i am zis sa ma lase n pace si ca l pun pe mut, a inceput sa ma injure si sa vorbeasca urat, eu nu l am injurat sau ceva, apoi el s a mutat de pe canal JDER pe canal Dawg, am iesit de pe ts si azi cand sa intru, m am trezit ca am ban. De fata erau UNSEEN, DAVIKA si ALEX. El tot timpul injura si vorbeste urat. Nu merita grad pt ca face abuz. Dovada ( obligatorie ) : am atasat un screenshot Motiv : limbaj (acest individ face abuz de grad, in alta seara dadea kick si ban cate 1 secunda si daca el are chef sa te injure si sa ti dea ban, o face) Durata : 1 zi si 4 ore
×
×
  • Create New...