Jump to content

Our Partners
living the best life..

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 19.12.2023 in all areas

  1. Sarbatori fericite si voua dragilor si va multumesc pentru tot si pentru ca m-ati primit cu bratele deschise pe aceasta comunitate.
    1 point
  2. 1 point
  3. Va multumesc pentru implicarea si devotamentul vostru va doresc sarbatri fericite alaturi de familie 😉
    1 point
  4. - gogoasa in nisip, asta e noua :))) +1 voted successfully
    1 point
  5. Ba hydra , când ti-am zis ca nu iti dau ban,tu ce ai zis ma? dati-mi ban sau destroy ca îmi reinstalez cs-ul.. cand ti-am zis ca oricum o sa pleci in privat la forward și o sa te plângi sa iti scoată banul,ca pana la urma tot ajungeți pe aceasta comunitate sa Jucați,tu ce ai zis ma ?dati-mi ban îmi bag *** … pai dacă tot iti bagai pana la urma de ce ai venit sa faci reclamație copile ? indiferent de situație EȘTI INTERZIS PE COMUNITATE, nu este prima abatere ,aseară mult te-am ținut de discutie puteam deodată sa iti dau ban,dacă tot ai fost atent la chat trebuia sa vezi ca vorbeam cu @samurake, și iti garantez chiar dacă se va lua decizia .. PESTE TIMP TOT VEI PLÂNGE CA SA TI SE SCOATĂ BANUL ȘI SA JOCI AICI,copil frustrat 🤦🏻 pleacă și fa curat la porci și injura-te cu porci dacă in societate nu ai dop la gura, dacă tot te simti jignit poftim toată conversația ca sa o vadă toată lumea ,încă o faci și pe victima .
    1 point
  6. Ca sa clarific din start, aveti pe aici niste cacati bolnavi carora le dati admine, e treaba voastra ca le dati pe bani, vipuri si nu mai stiu eu ce, invatatii sa si vorbeasca frumos cand ii intreaba cineva, ca pe urma sa nu mai se planga ca ii ia lumea la injuraturi.[inclusiv eu] Cine ma cunoaste stie ca n am un limbaj tocmai ortodox pentru ca asa sunt si nu va ma schimba un server de cs niciodata, cu exeptia ca il aplic doar atunci cand sunt provocat, n am injurat pe nimeni niciodata degeaba. Tomo, nu mi mai face slot, nu mai intru aici, poti sterge si contul dar te rog sa lasi postul macar 2 zile ca sa vada si altii, nu ma intereseaza parerea nimanui, doar sa le intre in cap unora urmatoarele: Mai precis,un dobitoc pe nume eXqomunicado ma ia cu awp la lung dupa care scrie dute n pl, deci adminii au voie sa injure, foarte bine n am zis nimic. il intreb frumos, pentru cine a fost pula aia ? iar el: " Fondator eXqomunicado - : te simti cumva sau cusm?" In consecinta, asuma-ti faptele dragul mosului, pacat ca e serverul cenzurat ca te injuram pana ma bana altu. Cand sunteti prosti, si vreti sa va dati cacati la cur, cand va intreaba cineva frumos iar voi in virtutea acceselor date pe diferite critetiil raspundeti in coltu curului, suportati ca n am ce va face.
    0 points
×
×
  • Create New...