Jump to content

Our Partners
living the best life..

Hydra

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Hydra last won the day on February 4 2023

Hydra had the most liked content!

Recent Profile Visitors

195 profile views

Hydra's Achievements

Bronze III

Bronze III (4/23)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

4

Reputation

  1. Ca sa clarific din start, aveti pe aici niste cacati bolnavi carora le dati admine, e treaba voastra ca le dati pe bani, vipuri si nu mai stiu eu ce, invatatii sa si vorbeasca frumos cand ii intreaba cineva, ca pe urma sa nu mai se planga ca ii ia lumea la injuraturi.[inclusiv eu] Cine ma cunoaste stie ca n am un limbaj tocmai ortodox pentru ca asa sunt si nu va ma schimba un server de cs niciodata, cu exeptia ca il aplic doar atunci cand sunt provocat, n am injurat pe nimeni niciodata degeaba. Tomo, nu mi mai face slot, nu mai intru aici, poti sterge si contul dar te rog sa lasi postul macar 2 zile ca sa vada si altii, nu ma intereseaza parerea nimanui, doar sa le intre in cap unora urmatoarele: Mai precis,un dobitoc pe nume eXqomunicado ma ia cu awp la lung dupa care scrie dute n pl, deci adminii au voie sa injure, foarte bine n am zis nimic. il intreb frumos, pentru cine a fost pula aia ? iar el: " Fondator eXqomunicado - : te simti cumva sau cusm?" In consecinta, asuma-ti faptele dragul mosului, pacat ca e serverul cenzurat ca te injuram pana ma bana altu. Cand sunteti prosti, si vreti sa va dati cacati la cur, cand va intreaba cineva frumos iar voi in virtutea acceselor date pe diferite critetiil raspundeti in coltu curului, suportati ca n am ce va face.
  2. Nick:Hydra Varsta:34 Steam:STEAM_0:1:12175238 In trecut, acum nu mai folosesc teamspeak.
  3. "ALIAS-uri cat si modele ESL si orice fel de modificare a cs-ului ce va face sa trageti mai bine va alegeti cu BAN" Sunt curios cine l a scris, m a amuzat putin sper ca autorul sa nu se supere pe mine. Mie mi se pare putin agramat. Poate ar fi mai bine: Se interzice folosirea modelelor ESL,folosirea alias-urilor, modificarea clientului de CS si alte avantaje care sunt considerate cheaturi. Nerespectarea acestei indicatii se pedepese cu ban permanent/ temporar[cum vreti voi sa fie] sau ceva asemanator, cu mai mult sens, nu trebuie sa fie exact cum am scris eu. Pentru regulamente incercati sa folositi mai mult reflexivul, arata mai bine in text. Si puneti daca se poate un skybox cu munti zapada alea alea, ninge incontinuu din senin, mi se pare putin nerealist. Poate vi se pare nesemnificativ dar ca fost detinator de server, sunt sensibil la aceste lucruri, si la multe altele. Agagagagagagaga. [asta e de la boala mentala 😀]
  4. Nu mai e nevoie sa mi raspunzi vKg, m am lamurit despre ce e vorba, nici nu o sa mai insist pe aceste teme , poate daca mai observ in timp alte probleme. Doar cateva chestiuni trebuie lamurite: Un plugin nu trebuie sa aiba modele sau sprite-uri sa ti faca lag, daca vrei iti demonstrez treaba asta, depinde ce cod e scris in el si ce face anume, eu asa stiu de prin amintiri, si stiu ca parachute face lag si fara model, poate ma insel dar eu altceva am vrut sa punctez in continut. Eu nu mai fac servere de mult timp dar cine ti a spus ca nu apar in amx_votemapmenu hartile din mapcycle ? amxmodx recomanda stergerea maps.ini in cazul in care se foloseste mapcycle insa subiectul era faptul ca ar trebui pus in maps sau mapcycle nu conteaza ce este, niste harti cum trebuie. A intrat vot automat, nu a lasat adminul harta respectiva. Orice buguri din pluginuri se pot rezolva, inca sunt forumuri cu baieti care se pricep mai bine ca noi, nimeni nu le stie pe toate. Pe server este o intreaga tevatura cu chestia fb urilor Ultima chestiune si cea mai importanta zic eu, este faptul ca eu am pomenit de gameplay si nu de faptul ca doar vipurile au "trio-ul". Stii foarte bine la ce fac referire cand am propus limitarea nr de awp-uri. Insa mersi de raspuns si confirm ca am si inteles printre randuri ceea ce mi-ai transmis. Astept si alte pareri sau sugestii.......
  5. Nume; Hydra Voi ficat se poate de scurt in exprimari, nu vreau sa ne lungim cu vorbaria: 1: Daca se poate face o reconsiderare a pluginurilor instalate: unele functioneaza prost din cauza conflictelor care apar intre ele, iar altele pot fi inutile si totodata consumand si resursele serverului; -parachute este inutil daca falling damage este 0, gandeste-te cand 10 insi apasa E, pluginul acceseaza resurse.( pentru cine nu stie, pluginurile care cer date foarte des de la server,cauzeaza cel mai mult lag; sv_unlag 1 este inutila, am vazut persoane care cer adminilor cu acces cvar folosirea aceste comenzi) -limitarea numarului de awp-uri pe runda: aceasta chestiune are nivel de ridicol atat de ridicat, incat ar trebui sa fie subiect pentru copiii de gradinita; nu am vazut pe nici un server acest "trio" ( fastzoom + awp runda de runda + doublejump) care face gameplay-ul sa fie de cea mai proasta factura. Nu intru in detalii aici , doar daca voi considera pe viitor, in functie de ce se va raspunde, posibil sa nu va placa ce veti citi atunci. -bug la flashbang: daca esti orb si bati un om, ba dispare albul fb ului, ba dispar din fata ta si reapar dupa circa 2-3 secunde. -ar trebui puse harti clasice in mapcyle sau maps.ini( nu stiu ce foloseste serverul,in orice caz daca exista ambele fisiere, maps.ini trebuie sters) nu se poate ca la 32 de jucatori sa intre fy_pool_day in vot automat sau alte harti mici. Atentie: nu intentionez sa fac serverul dupa placul meu, nici nu as avea cum, serverul are alti fondatori printre care eu nu ma enumar, dar ca fost detinator de server in vremurile de demult, va rog macar sa ma creditati de ceea ce spun pentru ca este verosimil. Astept alte pareri, sugestii, completari, corecturi...etc.
  6. Macar atat ca altii nu stie sa joaca nici acum :))
  7. 1. Nick: Hydra 2. Varsta: 34 3. STEAM: ON 4. Te-ai conectat pe TeamSpeak? Da/Nu: In trecut da, momentan nu mai folosesc ts.
×
×
  • Create New...