Jump to content

Our Partners
living the best life..

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 23.03.2024 in all areas

  1. Pentru ca tinem la voi si vrem sa diversificam lucrurile acum am introdus si un joculet numit 'Otto Ghicitorul' pentru mai multe detalii trebuie sa aveti cont pe website-ul nostru si sa intrati pe sectiunea de pe partea stanga la Otto, premiile sunt diverse, dar in principiu va fi legat de VIP Diamond, Apreciem activitatea cat si implicarea voastra! si de asta incercam sa aducem mereu ceva 'fresh' ceva nou! caci tinem la voi cum tineti si voi la noi! Va asteptam sa va incercati norocul si la joaca, si pe teamspeak-ul nostru TS.GLOBALELITE.Ro canalul NORD! Cu stima, Adolf Hitler - www.cs16go.ro/nord website-ul.
    2 points
  2. Unu si Penned sunt castigatorii concursului din aceasta saptamana. Avand in vedere ca Unu a refuzat dreptul pentru VIP, acesta nu se va realoca, Asa ca avem doar un singur castigator aceasta runda. AVIZ PENTRU URMATOARELE CONCURSURI: Daca nu va doriti VIP, nu mai jucati sa castigati, lasati pe altii care vor sa castige!!!
    1 point
  3. @MouseCu2Bilecel mai bun mesaj pe care l-am vazut pana acum la o reclamatie,sunt de acord cu tine mouse in totalitate,domnisoara aici de fata a incercat si cu mine sa ma intărâte dar din pacate nu ma cobor la minteai ei ca dau de petrol,la urmatoarea abatere asupra mea ce o are ea/el ce va fi o sa ia permanent din partea mea si dupa o sa suport consecintele serverului,si apropo draga cristina in legatura cu stilul tau de joc ar trebuii sa citesti prima oara regulamentul
    1 point
  4. Printeso, nu stiu care din noi duce lipsa mai mult. In primul rand ai fost avertizata de nenumarate ori sa nu mai jignesti, nu doar adminii (ca pe toti ii faci prosti, ca serverul e de cacat,ca nu iti convine mapa), eu ti-am zis frumos nu iti convine schimba canalul ca la tv. Tu si asa doar instigi pe toti, stai doar camp in baza si ai o parere foarte buna despre tine. Eu nu te-am jignit cum au facut-o altii, dar da-mi voie sa iti spun ca esti NESIMTITA. Daca hormonii tai nu sunt satisfacuti, nu intra pe sv cu figuri de femeie fatala la ciclu si jigni pe toti. Regulile pe server nu le-am facut eu si nici alti admini, nu schimbam mapa cand vor playerii, in primul rand se baga bani aici sa fie serverul plin. Iti repet nu iti convine ,mergi in alta parte, nu iti simte nimeni lipsa. Ai primit avertisment, apoi m-ai jignit ca sunt prost si ti-am dat ban 2 ore. Daca vrei sa schimbam foaia imi spui si rezolvam. Succes!
    1 point
×
×
  • Create New...