Jump to content

Our Partners
living the best life..

ForWWarD

Founders
  • Posts

    549
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    44

Everything posted by ForWWarD

  1. Vad ca ai ceva activitate, dar trebuie sa intri si teamspeak3 sa ne cunoastem mai bine!
  2. Te salut! problema la wargods se rezolva cu solutia data de ei direct pe website: (https://prnt.sc/pDRLEuOmBJdl) si pentru poze lipseste cea verde deci va trebui sa descarci un kit de cs de aici: ( www.cs16go.ro ) website-ul nostru de counter-strike! oricare de acolo. pe urma revii aici cu o poza din cs-ul nostru si ma voi asigura ca vei primi unban!
  3. ForWWarD

    VIP RacKu

    Astept niste pareri
  4. Pentru ca tinem la voi si vrem sa diversificam lucrurile acum am introdus si un joculet numit 'Otto Ghicitorul' pentru mai multe detalii trebuie sa aveti cont pe website-ul nostru si sa intrati pe sectiunea de pe partea stanga la Otto, premiile sunt diverse, dar in principiu va fi legat de VIP Diamond, Apreciem activitatea cat si implicarea voastra! si de asta incercam sa aducem mereu ceva 'fresh' ceva nou! caci tinem la voi cum tineti si voi la noi! Va asteptam sa va incercati norocul si la joaca, si pe teamspeak-ul nostru TS.GLOBALELITE.Ro canalul NORD! Cu stima, Adolf Hitler - www.cs16go.ro/nord website-ul.
  5. - Update REGULAMENT Playeri (03/10/2024)
  6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
  7. Ne pare rau de cele intamplate! nici tu nu ai fost usa de biserica dupa ce am vazut logo-urile: Ca si atare vei primi mute 12ore incepand de acum. Si admin-ul in cauza dand dovada de prostie si exces de zen primeste suspend 5 zile.
  8. Cum am promis revin cu un update! mapele urmatoare au fost adaugate pe server si pot fi jucabile: de_nuke09 de_fac_sandy_pro2 de_perfect_inferno awp_linkmania de_rats4_final de_torn de_afganistan de_byfly2 awp_dust de_avangard de_cloister de_cpl_mill de_dusferno2 de_icicle de_mjolby6 de_nifan de_sandstone_v4 @marcu @n0-way @7bullets @AndroleX @csfweed01 @falcone77i @absentulprezent @A-TOM - Va multumesc pentru implicare.
  9. Aveti timp pana duminica sa postati ce mape noi doriti si duminica vom face o preselectie dintre ele si anumite vor fi vazute pe server!
×
×
  • Create New...