Jump to content

Our Partners
living the best life..

Liliac

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Liliac's Achievements

Bronze I

Bronze I (2/23)

  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Nickul vostru: +Liliac IP-ul:82.76.143.129 STEAMID-ul:STEAM_0:0:734612853 0 00:09 4 0 Motivul pentru care aţi primit ban:ESP Adminul care te-a banat:bizbv Ora aproximativă:09:30 Dovezile tale (Print la consola): Nu am ce dovezi sa pun, am jucat cu niste modele pe player nu am stiut ca sunt interzise dar le am sters si acum sunt default.
  2. Nu am stiut ca aici sunt interzise, sunt simple modele ce WARGODS le agreaza, modele ESL sun detectate in WG din cate stiu. Joc cu modelele astea de ani buni, nu sunt ESL. O sa incerc sa fac cererea, sper sa nu fie pierdere de timp. Repet, nu am cod sau alte minuni, sunt simple skin-uri acceptate de Wargods.
  3. Numele dumneavoastră:+Liliac Numele celui reclamat:Nu l-am retinut, se poate verifica Motivul reclamației:Mi s-a dat ban degeaba, motiv ESP Descriere a situației:Mi-a facut un admin poze, le-am dat si fara sa-mi zica nimic mi-a dat BAN motiv ”ESP”. Am skin-uri pe arme si playeri, atat. Nu am hack sau alte minunt, sunt skin-uri publice, verificate, care nu au alte minuni, Nu inteleg de ce mi s-a dat ban. Joc de ani de zile pe servere si nu mi-a zis nimeni nimic. Am dat si dau WG/SUPREME, nu am iesit cu nimic ca joc cu cfg si skin-uri. Vreau sa stiu ce inseamna ”ESP” pt adminul care mi-a dat ban cu atitudine aroganta. Am cautat pe youtube si ”ESP” e un hack aparent. Vreau sa mi se explice daca am voie cu skin-uri sau nu, puteam sa le scot simplu prin cl_minmodels 0, nu sa iau ban degeaba pe motive inchipuite. Multumesc!
×
×
  • Create New...