Jump to content

Our Partners
living the best life..

MoZaRt

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About MoZaRt

  • Birthday 13.07.1992

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MoZaRt's Achievements

Bronze III

Bronze III (4/23)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • Collaborator
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Pai, culmea e, ca tot nu ati inteles ca cfgul ala nu are cod, daca va e frica sa va patati steamul, verificati pe non steam si vedeti, ca pe linkul de unde l-am downlodat, este doar cfgul, oare de ce nu spune adminul, ca codul în sine, nu a fost gasit ?
  2. LoL, abia acum mi-am dat seama, configul pe care l-am downlodat e a unui streamer(youtuber) , care joaca cucoduri, ca sa ia ban pe servere de cs 1.6, dar cred ca in afara de cfg avea si codul in sine, pe site am vazut, doar cfg sau, unde are bindurile pentru cod iata si canalului sau de youtube https://www.youtube.com/@kottplay nici nu stiam de el, am zis da sa caut pe net sa vad, ca in categoria de download a cfgului, era youtuber, mi-am luat singur teapa, asta e, dar sa stiti ca am download doar cfgul lui nu si codul pe care il foloseste si acu.
  3. Nu vreau sa-mi pierd timpul, dar pe nedrept sa fiu banat doar pentru un blestemat de cfg, care nu are treaba cu nici un cod, e un cfg de sine statator am dat si siteul de unde l-am downlodat https://all-cs.ru/cs16/configs/kott-play-cfg.html vedeti si singuri e un cfg fara nimic mai mult, chiar nu am idee de ce are bindurile alea.
  4. si apropo chiar nu a adus dovada de nici un cod, dupa cate stiu in cfg poti scrie orice, dar nu orice se executa, daca intelegeti ce vreau sa spun, punea fi cum am mai zis si reclama siteului, putea fi connect... bla-bla bla server, orice astia si-au ales ca reclama bind cu csfg cheat key nu inteleg de ce au facut-o, dar asta e, voi fi mai atent alta data la ce e in cfg la binduri, pentru ca clar nu downlodezi nimic ce ar putea afecta engineul jocului si jocul in sine. Daca poate fi numit asta cod e doar fps_max 400, aici recunosc, recoilu nu e atat de mare.
  5. adica oricum nu folosesc tastele alea ca sa vad ca ceva nu e in regula, doar daca aveam bind pe unele din tastele alea poate observam ceva, adica am bind doar pe alt "say /me" si F1 autobay F2 rebuy, alt ceva nu folosesc, de aia nici nu am verificat ce are in binduri, e un cfg ok, care are setat mai multe optiuni ca sa mearga mai cursiv, atata tot, am hotarat sa incerc ceva nou, dupa ce nu imi intra nici un glont cu pingul 50.
  6. ca deja mi-am luat teapa pe un server, ban ca demoul arata ca am aim si nu aveam nimic.
  7. char nu joc cu coduri, si folosirea cfgului altui jucator nu o vad ca cod, iar in bind putea fi scris orice, cea ce nu demonstreaza nimic, ce folos ca scrii bind csf daca nu ai codul pentru al activa?
  8. sper sa n uraman cu ban, nu are sens de ce as folosi cfg si nu cod.
  9. Nume: MoZaRt * Ip: 178.168.74.94 * Steamid: STEAM_0:0:220703529 * Motiv: cod * Durata: Permanenta * Nume Admin: Robert * Ip Admin: 82.76.53.32 * Steamid Admin: STEAM_0:0:96889315 * Data/Ora: 13.02.2023 - 12:17:35 nu are treaba cfgul cela cu codurile l-am downlodat, de obicei sterg bindurile si pun default aici nici nu am observat sa fie ceva. e facut aiurea de siteul, de pe care l-am downlodat, adica adaosuri de la ei, alta data era bind cu insasi denumirea siteului, si nicidecum cod.
  10. Multumesc, merg la munca si seara sper sa imi verifice cineva pcul.
  11. Nu am jucat nici pe un server cu cod, ban am luat doar de pe demo ca cica as avea aim, insa asta e stilul meu de joc, e greu sa dai kill cu asa stil, insa se priveste fine, cand dai asa din mouse, am invatat de la s1mple cadian si m0nesy, jucatorii veshi asa nu jucau e stil de cs go:D
  12. plus am m_customaccel_exponent 1.05 pentru awp am pus sa fac flikurile
  13. se numeste enertie, nu inteleg de ce as opri mousul dupe ce am facut killul, si asa dau din incheietura puternic, sa mai opresc mana dupa kill mi-as fractura incheietura.
  14. pur si simplu niciunde nu se spunea pe forumuri sa fiu atent la testing mode, ca poate da eroare la WG. Am cautat doar cum pot scapa de blue screen cand instalez un driver necunoscut, ca sa-l testez. Mai ales ca scrie ca am cod in motiv, cu toate te ca mi s-a mai facut wg inainte de testing mode ca jucam la fel si era totul ok, poate trebuie putina deductie, nu?
  15. am facut pentru a testa driverele din auslogic driver booster, pentru ca foarte des imi iesia blue screen, cand le instalam. iata am iesit din acest mod si este ok totul. https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2566481
×
×
  • Create New...