Jump to content

Our Partners
living the best life..

EduardFz

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

EduardFz's Achievements

Bronze I

Bronze I (2/23)

  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Nume real : Eduard. Varsta : 18 ani. Motivul pentru care doresti sa aplici? : Doresc sa ajut comunitatea cu cat mai multe lucruri. Cata experienta aveti in domeniu? Am o experienta bunisoara in moderare, dar cea mai mare experienta o am in administrare. Ai citit regulamentul? (cuvant cheie*) : CMGE Categoria dorita spre moderare ? : GAMING ZONE.
  2. Numele tau real: Eduard. Numele de pe CS: JustapaZ|xD Steam_id: STEAM_0:1:653588278 Câți ani ai?: 18 ani. Obiectivul tau?: Sa ajut acest server prin a scapa de codati. Timp dedicat pentru activitate: Sunt abia la inceput si vreau sa fac o activitate destul de buna pe server cat si pe teamspeak3, am mai discutat cu cateva persoane pe ts3 si mi se pare foarte de treaba. Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: Joc acest joc de 6 ani, am o experienta foarte mare ca admin de peste 3-4 ani. Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: Motivul este ca vreau sa ajut server-ul prin dezvoltarea lui si scaparea acestuia de codati. Cum te vezi pe tine? (Descrie-te): Sunt o persoana simpla, serioasa, muncitoare si foarte miloasa. Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: AdminNord
  3. Numele tau: JustapaZ|xD Varsta: 18 ani. Descrie-te in cateva cuvinte: Ma numesc Eduard, am varsta de 18 ani si imi place sa imi dedic viata fotbalului. De ce doresti accesul?: Sa ajut aceasta comunitate cu ce pot eu mai bun. "Ai citit regulamentul" ? : CRSTS. Cu ce ai putea sa ajuti?: Activitate, seriozitate si munca. ID unic: de+i0refGDerbXRCxvDbGi9Udkg= Ce propunere ai pentru teamspeak?: Nimic, doar sa incercam sa fim mai activi. Minim 10 ore /săptămână (Da/Nu): Da, pot face si mai multe.
×
×
  • Create New...