Jump to content

Our Partners
living the best life..

Alex13PTK

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alex13PTK's Achievements

Bronze II

Bronze II (3/23)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Nickul vostru: CHIRURGU_PTK IP-ul:101.188.67.134 STEAMID-ul:Chirurgu_PTK Motivul pentru care aţi primit ban: Asta vreau si eu sa aflu Adminul care te-a banat: COSMIN Ora aproximativă: 18 fara sa intrebi nimic ... fara sa faci un scan.... mi se pare nesimtire si nu e prima data cand primesc la voi pe server aiurea ban! Intru si eu din cand in cand si nici atunci nu pot sa ma joc frumos.... daca deranjez va rog sa imi ziceti pot cauta alt Server daca asa e tratata lumea... am fost si eu Admin pe Warfild ceva ani dar nu am tratat asa playeri fara suparare! Astept si eu un raspuns sa vedem cu ce am gresit iara!?
  2. Chiar il Rog ca as vrea si eu sa ma joc…. Cat timp are la dispozitie sa aduca doveziile? Si app mersi pt. Ajutor ca nu am postat unde trebuie …
  3. Nickul vostru: CHIRURGU_PTK IP-ul:101.188.67.134 STEAMID-ul:Chirurgu_PTK Motivul pentru care aţi primit ban: Asta vreau si eu sa aflu Adminul care te-a banat:DODO.DDO Ora aproximativă: 19:00 Dovezile tale (Print la consola): ce dovezi daca nu stiu pentru ce am primit banul? Asta incerc sa aflu….
  4. Salut, as vrea si eu sa stiu mofivul pentru care am primit Ban de la Adminul DODO.DO Fara suparare ca fost Admin pe un server foarte populat ‘WARFIELD’ nu mi se pare normal sa dai tu cand vrei cum vrei BAN unui player doar ca ai grad pe server….. as vrea ca ce i mai mari in grad sa ia atitudine…. App Mi am si cerut scuze inainte sa primesc ban desi meritam conform regulamentului cel mult GAG iar acel player care m a jignit consider ca merita sa fie judecat cu aceiasi moneda…. Si nu sa primesti direct BAN ca mi ai zis sa ma Potolesc si hopa ban ca tu esti smecher ai grad 😎 As vrea sa vad doveziile pentru care am primit BAN de la acest ‘ATMIN’
  5. Chirurgu_PTK Dodo.do Pentru ce BAN? asa se trateaza aici playeri? Ca fost Admin 4/5 ani pe alt server nu mi se pare normala atitudinea Acestui Admin sau ce o fi pe server... mi am si cerut scuze desi nu trebuia.... as vrea sa stiu si eu de ce BAN? ca asa vrea un Admin?
  6. Salut Chirurgu_PTK Dodo.do admin As vrea sa stiu pentru ce BAn?
×
×
  • Create New...