Jump to content

Our Partners
living the best life..

olF

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

olF's Achievements

Bronze II

Bronze II (3/23)

  • Dedicated
  • First Post
  • Conversation Starter
  • One Month Later
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Cred că ochiul meu te-a văzut la secțiunea"girls" sau ceva de genul și de acolo am crezut că e ceva grad de admin sau cel puțin ai câteva comenzi la îndemână. Ai văzut că tot vorbeam cu Sanki, nu am luat în calcul nici o secunda că s-ar pune problema de reclama. Cat despre Bunicu, era la joc daca nu mă înșeală memoria.
  2. Nu suntem prieteni, lasă ironiile te rog. Frumos mod de a te acoperii, la modul că eu am mai făcut reclame, nu ma ocup cu așa ceva, nu am niciun interes, îmi place serverul asta și nu intru aici sa fac belele, pur și simplu i-am comunicat lui Sanki(nu mai puteam sta sa joc iar Dust2, jucasem destul dimineața și diminețile zilelor trecute) . Pe server era Bunicu, cum poți spune că nu erau admini?! Ai intrat sa arunci o hartă fara macar să dai timeleft sa vezi când mai e din harta curenta (abaddon, doar ce fusese pusă), nici nu te-ai uitat pe chat sa vezi că lumea zicea că fusese harta și nici în consola nu te-ai uitat sa vezi că este Bunicu și Izza, care sincer nu știu dacă are acces la comenzi.
  3. • Nickname : olF; • Nickname-ul adminului reclamat : Aghaton • Data si ora : aproximativ ora 16:45 • Motiv reclamatie : era pe final de nuke rarea și admin era doar izza, pe final intra votul automat și intră și Bunicu. Cum necum, nu mai țin minte, harta se schimba in abaddon, mapa care fusese înainte de rarea. Toți pe chat (inclusiv eu ) am zis "iar harta asta de kkt". După 2 runde intra Aghaton, baga Dust2 ( serverul era full) și apoi iese, cel puțin așa am văzut eu, am dat și amx_who și nu apărea. Am scris pe chat că a băgat harta și a ieșit, iar după aprox 2 minute ii zic lu iasooo Sanki cu care tot vorbeam pe chat ( se poate verifica chatul) fix așa " mă duc pe intrușii că e west" și m-am dus, ulterior sa vad că am primit ban din partea lui 4 ore pt reclama. Mă joc mereu pe server, și de acasă și de la munca, sunt activ, este plin cu oameni frumoși și cu care rezonez, dar pot spune că serverul nu dispune de un management corect al hărților, ne aruncați Dust2 ca la ultimii câini când serverul e full, hărți noi nu se pun, jucam aceleași 4-5 hărți . Poate schimbați ceva în legătură cu asta. Tocmai din acest motiv făcusem și eu cerere de admin, sa ajut când nu sunt admin, puteam da liniștit un vot și să schimb harta, dar contează mai mult cererea cu ts-ul, pe care nu o pot îndeplini. Dacă are cineva buna voința sa îmi scoată banul, ip-ul este STEAM_0:0:421206216. Zi buna!
  4. Ban Information Name: olF; IP: 86.120.225.177 Reason: copac Ban Length: 2 hours Unban Time: 18:47:53 10/29/2023 Admin Name: K3roS3x Admin SteamID: STEAM_0:0:727800305 La ce bagati d2 xmas?! sa restrictionati atat, aia nu , aia nu. Sunt 20 de copaci pe harta aia, cum te astepti sa nu se foloseasca playerii de ei?! S-a dat informatie sa nu se stea la copac, mi-am luat kill numai de la copac (lejer 5-6 runde), am anuntat jucatorii dar nici o sanctiune. M-a luat capul si m-am pus si eu, cand faci kill pe admini imediat ii deranjeaza si isi fac treaba. Daca tot restrictionezi o harta atat (si o pui doar pt a juca pe zapada, in octombrie), stai frate spectator si arde-i pe cei ce nu respecta, nu doar pe cei ce te omoara. Si eu am fost omorat, am anuntat jucatorii, atunci nu te-a mai apucat simtul raspunderii.
  5. olF

    Cerere admin

    Am vreo 2 perechi de căști, adaptoare și microfon auxiliar, pur și simplu nu vrea sărăcia asta de laptop sa accepte ..
  6. olF

    Cerere admin

    Intru si pe ts, dar nu-mi merge microfonul, intru sa va ascult Steam id STEAM_0:1:151722235
  7. Numele tau real: Florin Numele de pe CS: olF; Steam_id: dau edit cand ajung acasa, sunt la birou momentan Câți ani ai?: 28 Obiectivul tau?: Sa ajut Timp dedicat pentru activitate: 1-2 ore/zi Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: 5-6 ani Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: Sa ajut cand nu sunt admini, mai un ban, mai un vot Cum te vezi pe tine? (Descrie-te): Calm, de treaba, glumet Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).:NordRules
  8. ► Nick: olF; ► Varsta: 28 ► STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198263710199/ ► TAG-ul dorit: TheGambler
×
×
  • Create New...