Jump to content

Our Partners
living the best life..

AlexRes

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

AlexRes's Achievements

Bronze I

Bronze I (2/23)

  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Eu îmi cer iertare pentru tot dezastrul produs ! Ar trebuii să ști despre chestiile astea, și cum ți-am zis aseară, respectă și vei fi respectat, nu te da ce nu ești findcă singurele tale grade sunt pe server. Pentru ce naiba sa ceri WG daca Counter Strike 1.6 se cumpără ??? Atunci pentru ce naiba mai dăm noi bani ? Pentru ce mai suntem Steam ON ? De ce mai exista securitate Valve Anti-Cheat bă nu mai delira și intră acum pe internet la cei de la comunitatea Steam și ia informațiile direct de la sursă. Învață după atacă playeri. Și când ți-am zis că ceri degeaba findcă oricât ai încerca să bagi Coduri în CS nu vei reușii de asta e Valve Anti-Cheat Cel Piratat nu are Anti-Cheat de asta te poți juca cu cel Piratat că în FTP dacă ști ce e ăla Eu am înțeles că țineți unu cu altul și doriți să fiți cei mai buni, dar dacă vreți să fiți buni, renunțați să mai fiți amatori și faceți-vă treaba și faceți playerii să se simtă bine primiți.
  2. Dovadă pentru că am explicat experiența mea de pe serverul vostru :))) Bravo mă Dovadă cu Poză că mi-a cerut WG 😂 Pe mine nu ma deranjat faptul că mi-a cerut WG Ma deranjat ca el că Co-Owner pe un server full nu știe diferența dintre CS Piratat și Cel Cumpărat, nu se poate avea Cod pe Steam ON... Atunci am cumpărat CS-ul de prost este ? Și ma ținut și 30 minute Repet Dovada mea a fost explicată prin experiența mea pe acest server unde am vrut doar să mă relaxez, voi pentru ce cumpărați CS-ul ?
  3. [*] Numele dumneavoastra: AlexRes [*] Numele adminului: Sorry [*] Data si Ora la care sa intamplat incident-ul: 02:15 [*] Motivul plangerii: Eu find Steam on Domnisorul ""Sorry Adminul"" imi cere WG pentru ca am avut 8 killuri cu 0 decese... Concluzia Nu poti avea hack cum ar fi Aim,Wall,SpeedRun pe Steam ON , dupa ce ma tinut 30 minute pe tusa a zis ca sunt curat si ca am avut dreptate. [*] Dovezi (poze/demo): Nu stiu cum sa fac screen d-astea dar tot ce pot zice ca era si XxSeniorxX si se pare ca nu a inteles nici el !!!!!!!!!!!!! [*] Pozele le puteti uploda pe unul dintre site-urile:www.imgur.com / www.postimage.org / www.tinypic.com etc. nu stiu cum se fac astea dar nu stiu ce dovezi trebuie cand eram cu detinatorul serverului pe server a vazut o mica parte si am vorbit cu el ca sunt Steam ON si i-am zis ca nu poti avea coduri iar detinatorul zice ca nu e atent... asta e systemul !!!!!!!!!!!! [*] Demo-urile le puteti uploda pe unul dintre site-urile: www.zippyshare.com / www.girlshare.ro / www.2shared.com etc.
×
×
  • Create New...