Jump to content

Our Partners
living the best life..

BABIKU12

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

BABIKU12's Achievements

Bronze III

Bronze III (4/23)

  • Collaborator
  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Astea sunt pozele facute de star demon cand am luat ban. Intr-adevar nu am reusit sa le pun in timp dar nu inseamna ca intrec masura ca incerc sa i-au unban. Eu zic sa incetam cu acuzarile si sa ne facem treaba, "cumetre". Astept raspuns de la cineva capabil.
  2. Va mai pun odata toate pozele facute din Cstrike. Alegeti voi.
  3. Ok baietii, ofticati-va cat puteti. Eu stiu cum joc, invatati CS baieiti si dupa vorbim, am pus toate pozele fratele meu, sa va uitati la toate. Alege-ti voi din ele care zice-ti ca sunt alea pe care voi le cautati. Care sunt bune, nu intrec nici-o masura, voi nu stiti sa gestionati situatia.
  4. Am pus de ieri pozele si am intrat pe server azi, vazand ca merge am crezut ca totul este in regula. Eu am intrat la joaca, a mers, nu m-am uitat daca am fost acceptat sau respins. Am continuat joaca pana cand m-a deconectat iarasi.
  5. Acum nu mai pot frate. Nu inteleg cum merge treaba, probabil mi-sa schimbat IP-ul si de aia am reusit. Dar nu intru fraudulos. Puteti sa imi face-ti demo, poze, orice. Nu am nimic, pur si simplu experienta. Nu e ca si cum am scor de 30/0. Se intampla sa am bulan si sa dau bine, atat.
  6. Ok, ar trebui puse rapid dar nu toti avem timp de a sta pe CS 24/7. Muncim, avem familii. Nu este prima oara cand sunt banat pentru ca "am cod" dar eu joc CS de cativa ani bunii. Daca aveam cod nu mai eram aici de mult.
  7. Pai care este limita in care iti pot da pozele ?
  8. Verificati ultima activitate a mea, IP-ul este de Anglia si este posibil sa se roteasca. Asta nu este un motiv sa nu i-au unban. Va pot atasa toate pozele care le am in CSTRIKE, alte poze nu am.
  9. Salut baietii, Astea sunt pozele care le am facute, banul este dat de pana in anul nou, nu am apucat sa le pun pentru ca au fost sarbatorile si nu am mai intrat. Alte poze nu am, se poate verifica de cand am banul dat.
  10. ★ Nume : BABIKU ★ Nume Admin : STAR DEMON ★ Motivul Ban-ului : POZE ★ IP : 90.247.208.192 ★ SteamID : NO ★ Dovada : DA
  11. Nickul vostru: BABIKU IP-ul: 90.247.208.192 STEAMID-ul: NO Motivul pentru care aţi primit ban: ss.on.the.forum.globalelite.ro Adminul care te-a banat: AIC Ora aproximativă: 01:02 Dovezile tale (Print la consola): DA
×
×
  • Create New...