Jump to content

Our Partners
living the best life..

Impossible

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

155 profile views

Impossible's Achievements

Bronze III

Bronze III (4/23)

  • One Month Later
  • Collaborator
  • Week One Done
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

2

Reputation

  1. ★ Your Nick: Impossible Is Nothing. ★ Admin/Player Name: Karran si Alexandru ★ Reason: unii jucatori injura de rup " mamele si mortii " si nu se iau masuri(probabil sunt prieteni cu adminii)iar altii ca injura primesc gag si ban. plus de asta au intrat jucatori cu aim si speed , Karran isi vedea de jocul lui desi era plin chatul de reclamari. ★ Proof(SS/DEMO) https://imgur.com/a/TbZ9MeV ★ Map: de_dust2 ★ Date/Time: aprox 19:00
  2. https://imgur.com/a/TbZ9MeV pai si lui de ce nu i-ai dat si gag? apoi ban? sunteti prieteni si tu si alexandru cu el?
  3. Nume : impossible is Nothing. ★ Nume Admin : Karran ★ Motivul Ban-ului : injuraturi ★ IP : ★ SteamID : STEAM_0:1:543276276 ★ Dovada : vreau sa precizez ca am intrat pe server si un tip Mozaic a injurat non stop, pe server admini fiind Alexandru si Karan, Mozaic nu a primit gag in schimb eu am primit. Dupa ce m-a injurat de mama,l-am injurat si eu iar marele admin Karran mi-a dat ban permanent. Omul n-are nicio treaba, codati pe server cu speeD el isi vede de jocul lui. Mozaic nu a luat deloc gag, in schimb eu si gag si ban.
  4. Impossible

    Slot Imp

    Nick: Impossible Is Nothing. Varsta: 27 STEAM: [ON/OFF] ON Te-ai conectat pe TeamSpeak? Da/Nu: NU nu voiam sa fac cerere dar a intrat cu aim cineva cu numele meu. Multumesc!
  5. exact, se mai intampla si nu condamn, problema e ca are ceva personal acest baietas cu mine, joc de mai bine de o luna zi de zi pe server, de unde sa apara greseala asta?
  6. esti vai de capul tau oricum...sa stii de la mine.
  7. =)))))))))))))))))))))))) auziti explicatie.... pai nu tu comentai la unban la prietenul tau anonim? cum sa ma confunzi? sper ca o sa raspunda pt banul asta primit degeaba...
  8. ★ Nume : Impossible Is Nothing. ★ Nume Admin : Brichette ★ Motivul Ban-ului : nu stiu, deodata mi-a dat,fara explicatii fara nimic. ★ IP : 79.119.67.197 ★ SteamID : STEAM_0:1:811163992 ★ Dovada :
  9. ok, multumesc frumos! asta astept...sa se discute fix pe tema banului, nu devieri si etc.. o seara buna!
  10. pai nu folosesc nimic, ma refeream la istoricul de pe wg ca apare bhopul...nici macar nu stii despre ce e vorba, ai venit aici dupa ce ti-am spus pe joc ca iti place sa fi inviat dar tu nu invii...vad ca aici e pe rautate si pe prietenii, nu pe dreptate.
  11. ok, poti te rog frumos sa nu mai folosesti apelativul tati? nu ne cunoastem si denota o frustrare din partea ta, nu-i problema, este parerea ta si ti-o accept dar astept sa ia decizia si un fondator sau cineva mai in masura sa decida, pt ca mi-ai dat ban practic pe nimic...din ce arati tu, nu e nimic. nu ma poti obliga sa iau steam atata timp cat tu doar faci supozitii, poate, probabil, parca ,cred ca, apare da nu gasesc etc... atitudinea ta nu este in regula...ai facut la fel cu cel putin 4 jucatori cat am stat pe server, ma mir ca doar eu am facut cerere de unban. Nici mie nu imi convine situatia si normal ca o sa iau steam sa nu mai am de a face cu asemenea chestii, dar pana atunci banul tau este degeaba.
  12. da, am inteles. uite joi chiar o sa-mi iau steam dar nu inteleg acum care este problema...si mai ales nu inteleg atitudinea adminului, i am dat wg u in 2 minute si nu mi-a dat nicio explicatie, direct ban, a mai dat cateva inainte fara sa astepte, in fine. nu contest vigilenta sau munca lui depusa dar se cam grabeste, astept un verdict va rog.
  13. EDIT: ★ Nume : Impossible Is Nothing. ★ Nume Admin : ANONIME ★ Motivul Ban-ului : cica am ceva in cfg ★ IP : *2.23*.7*.1*9 ★ SteamID : nu am ★ Dovada : https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2798328
  14. eu te inteleg si ma pun in postura ta, dar uita-te la rankstatusu meu... am 250 de killuri cu 240 de deaduri...daca aveam un avantaj nu il fructificam de cand joc pe server? chiar nu am niciun cfg, sunt cateva comenzi pt cumparare arma pe care le bag din consola si tinta alba. Nu am luat destroy nu am luat nimic ca sa influenteze cfg u de baza...joc si pe nord.llg , daca aveam ceva ma gandesc ca cei de acolo nu ma lasau la fel ca tine sa joc..
  15. Imi poti explica te rog ce este? Si cum pot remedia… ma intereseaza de unde e problema, pt ca nu e ceva voit si chiar nu-mi ofera niciun fel de avantaj. Si doresc sa stiu ce nu e in regula sa nu mai intampin astfel de probleme. Iar un fondator sau un owner sa analizeze va rog! Multumesc.
×
×
  • Create New...