Jump to content

Our Partners
living the best life..

Tweeko

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tweeko's Achievements

Bronze III

Bronze III (4/23)

  • Week One Done
  • Collaborator
  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter

Recent Badges

2

Reputation

  1. Stai liniștit Alex . E okay o să îmi caut alta comunitate. Dacă aici nu se poate
  2. Am înțeles reflex. O să mai joc cat am vipu ca e lunar și după o să mă retrag încet și cu respect. Zi buna
  3. Dacă eu am primit gag din cauza la jignirea “ te drk “ julienn de ce nu a primit gag la jignirea “ jet “ cum am specificat eu cu julienn ne-am permis i mica jignire așa cum vă permiteți și voi adminii și voi aveți voie .
  4. Mouse, atitudinea mea nu e una bună pe srv ? Da ce vă fac vere ? Vă înjur de morți vă bag … în gură ce vă fac ? Ca mă joc și îmi văd de treaba ? Și mai arunc câteodată o vrăjeala ca îs bun și ca sunt unii slabi ? Nu vreți frate să vă facem statuie voi adminii ? Din moment ce nu am treabă cu voi nu îmi caut vorbe cu voi nu îmi caut băgări de seamă doar din cauză ca joc bine voi aveți ceva cu mine cam asta observ 😂 să mă bată mama dacă am mai văzut așa ceva
  5. Respectă ca să fii respectat , nu așteptați respect dacă vă credeți superiori ca aveți un grad pe un cs 1.6.
  6. Banul acelui player a fost permanent pentru o simpla jignire . Și nu cred ca e corect dacă îți permiți cu cineva o simpla jignire sa iei mute am văzut cum se jignesc unii admini între ei vezi doamne ca își permit și nu să întâmplat nimic .
  7. Ai pus 1000 de Ss fără absolut nici 1 motiv 😂😂Doamne ..
  8. Demone nu știu ce încerci , dar în ss astea mai mult decât frustrat nu te-am jignit degeaba încerci să arăți ceva ca nu ai ce.
  9. Și aici tu ți-ai căutat atenție cu mine . Eu vorbeam cu hents și tu te-ai băgat în seamă ca să mă provoci să te jignesc , se vede clar din ss ce ai trimis ca mă provoci , și maxim ce ți-am spus ca ești frustrat și asta nu e o jignire oricine e frustrat câteodată chiar și eu chiar oricare 😘 data viitoare te rog frumos lasă-mă să joc liniștit și nu îți mai căuta băgare de seamă cu mine sau să mă provoci să te jignesc să ai motive.
  10. Your Nick:Tweeko ★ Admin/Player Name:sTaR Demonn ★ Reason:*Mort* [NO1-AWP] Tweeko : date drk cu saritura ta [MUTE] sTaR Demonn mute Tweeko for 5minu. with reas. limbaj *Mort* [STEAM] Juliennn : jettt ★ Proof(SS/DEMO) ★ Map:De_dust2 ★ Date/Time22:50 / 21/12/2023 Adminul Demon mi-a dat mute 5 minute pentru un simplu te drk adica , eu cu julien ne luam in polare si ne mai aruncam cate o mica jignire "JET, TE DRK , SEZI" etc. Daca el nu a luat mute si eu am luat e clar ca are ceva personal cu mine. + De asta inca ceva. Mort RoboCOP : ia joaca ma singur tu demon bulangiu de copil malahist sTaR Demonn : banned IP 86.124.200.252. Reason: pa. Ban Length: Permanent Ban Pentru o simpla jignire a dat ban unui jucator permanent nici macar mute, nici macar ban 2 ore. Inteleg ca seara nu sunt playeri on dar nici sa iti faci de cap ca admin.
  11. Tweeko

    Cerere Tweeko

    Alexandru de cand joc te-am vazut maxim de 2 ori pe srv.. Nici nu ma cunosti. Egal Razvan decide daca accepta sau Nu eu nu am ce explicatii sa dau.
  12. Tweeko

    Cerere Tweeko

    Mentor am explicat ca in gametracker nu arata bine sunt locu 10 in top crezi ca am intrat in 5 ore ?
  13. Tweeko

    Cerere Tweeko

    ► Nick:Tweeko ► Varsta:21 ► STEAM: [Link catre profilul vostru de STEAM]76561199230509485 ► TAG-ul dorit: [NO1-AWP]
  14. Tweeko

    Cerere Tweeko

    Vârstă (minim 16):21 Numele de pe CS:Tweeko Experienta Admin [Foarte Bună/Bună/Medie]:Buna Admin de Zi/Noapte?: Zi Ore (Link game-tracker):https://www.gametracker.com/player/Tweeko/188.212.100.158:27015/ / Cred ca e stricat nu are cum in 109 minute sa fiu locu 15 in top xd O sa stai on pe teamspeak cat timp esti pe server ?:Da STEAM (ON/OFF):ON Motivul pentru care vrei Admin?:Sa ajut comunitatea si sa fie un joc cat mai curat si placut Sunteți conștient că dacă vă abateți de la regulament primiți Remove/Down?:Da Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).:fara-arma
  15. Tweeko

    Cerere Tweeko

    Simo si pila mea ?😂
×
×
  • Create New...