Jump to content

Our Partners
living the best life..

Cristake

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Cristake's Achievements

Bronze II

Bronze II (3/23)

  • Week One Done
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ai un limbaj exact cum spuneai mai sus, de ghetou si cocalar coclit de maxim 16 ani 🙂. Ma bucur ca tu ai o impresie buna despre tine, astept poze cu cei 30 care voiau sa ma faca sa tac :)). E bine ca ai parere buna despre tine, ca esti "baiat" dar lumea nu e de aceeasi parere cu tine ! Cat despre viata ... fata de tine sunt cu 40 de nivele mai sus 🙂. Sper sa inveti sa ai un limbaj decent intr-o viitoare viata si sa-ti rezolvi problemele tale, si sa nu le mai arunci pe altii ! Te salut si a fost ultimul meu post.
  2. @BricheTTe Dar de ce sa intru pe TS cand am putut face post aici ? Nu pentru asta este aceasta sectiune ? Gag-ul a fost de 5 minute sinejustificat. Cat despre monitorizarea adminilor ma repet, nu am monitorizat eu pe nimeni doar am scos la iveala cateva greseli. Salut @RAZVAN! Reclamatia este cu totul un cumul de greseli pe care le-a facut in 24 ore. @SeNsLeSs Nu era vorba de trecut cu vederea, este vorba ca tu nu ai citit regulamentul si nu erai la curent cu acea regula! Nu stiu pe cine ai intrebat de mine tu ieri ca nu am vazut, si nici foarte activ nu ai fost ieri, am stat 11 ore pe server ieri :)). Asa sunt eu mai vorbaret si vorbesc cu toti o data, de ce deranjeaza acest lucru ?:)) Inca o data, nu inteleg problema ta cu "caracterul" meu ? Daca ti-am facut o reclamatie la greseli, inseamna ca tu ma cunosti pe mine ?:)) Caracterul tau mizerabil in care imi dai gag cu toate ca nu am facut nimic, decat am fost jignit de 2 persoane, si culmea imi dai mie primul gag, ca si cum as fi facut eu ceva . Dupa care invoci tot felul de motive ca vorbesc urat si fac si dreg si singurul tau argument a fost ca am zis "kiss in freza", nu mai stau sa-ti explic de inseamna, si nici sa repet ca era pentru impossible si era spus cu 30 min in urma, dar asta este frustrarea ta. Ai fost prins ca ai gresit, nu ai argumente, si te legi de orice iti trece prin cap =)). Ma bucur ca acum m-ai cunoscut cu adevarat si stii cine sunt, de maine sa te pui pe treaba sa-mi dai gag-uri cand fac glume cu prietenii. O sa spun pup in freza de maine ca sa nu mai cataloghezi gresit vorbele mele. M-am uitat pe forum si am vazut ca mai ai o cerere de retragere si acolo spuneai ca "vorbesti intr-un anume fel cu anumiti jucatorii ca va cunoasteti si va permiteti" , imi permit si eu sa-i spun lui impossible "kiss in freza" :)). pentru asta trebuia sa-mi dai tu gag dupa 30 minutee de cand i-am spus?? Vreau sa-ti recunosti greseala, atata tot, nu ma intereseaza daca ramai admin sau nu, sau ca o sa ma vanezi tu de acum incolo, sau ca ma vorbesti prost pe unde apuci. 🙂 Intelege faptul ca reclamatia este pentru ca ai gresit si nu ai recunoscut, ti-am dat mesaje pe u@ si ti-am spus sensless ce faci ? eu nu am jignit si nu am facut nimic, si tu imi raspunzi "lasa ca ai vorbit urat altadata" =))) bai fratioare... wake up !
  3. Renunta ca nu este de tine, iti spun eu. Sunt o "doamna" implinita de 28 ani daca esti curios :)). Frustrarea e la tine, ca ai fost prins cu "matza in sac" si nu ai pe unde scoate camasa, asta este scutul tau sa jignesti.. Atat s-a putut, cum zice cineva cunoscut ! Tot comentariul tau a fost o jignire catre mine, si nimic referitor la greselile tale / dovezi, si asta din cauza ca nu ai cum sa te aperi! 🙂 Ma bucur ca iti realizezi greselile, ramai doar la joaca ca nu stii administrare daca ai acces la 10 comenzi, crezi ca esti superior celor de pe server. (se vede intr-o poza din cele de mai sus ca ai parere buna despre tine, indemni jucatorii sa te voteze "sensless cel mai bun admin" :)) faina gluma )
  4. Imi pare rau ca ai un astfel de limbaj cu mine care nu ti-am gresit cu nimic si nu inteleg de ce ma jignesti cu tot felul de apelative. "kiss in freza" a fost folosit de mine, cu impossible care este prietenul meu 1 la mana, si 2 la mana kiss inseamna pupic = pupic in freza. Nu stiu de ce am primit gag 5 minute pentru asta. Daca nu ai dovezi la ce spui ca eu am un limbaj infect si raspund sau provoc, te rog nu mai acuza aiurea. Chiar mi-as dorii ca cineva sa stea sa verifice limbajul meu din log-ul serverului. Ti-am pus dovezi la absolut tot ceea ce ai gresit, stiu ca acum vrei sa scoti camasa, dar nu-ti iese, ai scris un text fara nici cea mai mica dovada pentru cele spuse. Imi pare rau ca nu-ti merge steam-ul bine si te-a " deconectat continuu " mie nu mi se intampla si ca drept dovada ai toate pozele atasate. "asteptam sa le expire banul sa le dau din nou..ceea ce am si facut si voi posta banurile. " https://imgur.com/a/4mmgUYH De aia killer e prezent pe server ? Chiar nu te lasi de minciuni ?
  5. ★ Your Nick: Cristake ★ Admin/Player Name: Sensless ★ Reason: Am omorat 2 jucatori prin perete cu automata, si m-au facut " rupt in cur ", reactia mea a fost " =))))))))" pentru ca nu ma aprind la orice si nu am dat importanta, am primit gag toti 3 pentru limbaj, printre care eu primul fara sa adresez vre-o jignire sau sa spun ceva, doar am ras. Nu stiu ce e in neregula cu acest admin, a facut o groaza de greseli dand comenzi aiurea. Ori nu are experienta, ori reactioneaza impulsiv. ★ Proof(SS/DEMO) : https://imgur.com/a/il4OUtI ★ Map: De_dust2 ★ Date/Time: 04/04/2024 17:20 Altele : 1 . Pe langa asta, astazi a dat un ban, nu stiu din ce motiv : https://imgur.com/a/NPcsKba (Nu e trecut in BANLIST) 2. Aici aveam eu demo pentru un codat de aim, l-am informat si pe el, dupa care a dat acest ban : https://imgur.com/a/vLA0EF0 (Nu e trecut in BANLIST) 3. Aici a dat ban pentru neprezentare poze daca-mi amintesc bine : https://imgur.com/a/cv4Yfkh (Nu e trecut in BANLIST) 4. I-am spus sa sactioneze playerii care stau la panda in locuri intunecate, dupa cum spune regulamentul ca este " STRICT INTERZIS " si mi-a spus ca nu e asa regula : https://imgur.com/a/8sadV2v ( Asta e asa doar sa vezi ca nici nu ai citit regulamentul ) Ti-am spus ca iti fac reclamatie ca mi-ai dat gag fara motiv si sper ca te-am lamurit cu aceste dovezi Sensless !
  6. Nu vreau sa intru in polemici. Intradevar abia am descoperit serverul, imi place si imi doream sa am nume rezervat ca sa nu-mi fie folosit si sa pot intra cand este full, pe langa asta daca tot am steam si ocazional voi activa pe teamspeak, voiam si vip. Nu vad sa fie vre-un regulament sau vre-o regula cu "anume ore jucate pentru vip/slot". Nu am cerut admin sau vre-o functie in staff. 🙂 Rog sa fie inchis topicul si anulata cererea, multumesc !
  7. Nick: Cristake Steam ID: STEAM_0:1:179731465 Varsta: 28 O sa stai ON pe TeamSpeak cat timp esti pe server?: Cand imi permite timpul si linistea ( am 2 copii mici :)) )
×
×
  • Create New...