Jump to content

Our Partners
living the best life..

sedancopia

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sedancopia's Achievements

Bronze I

Bronze I (2/23)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

5

Reputation

  1. imi cer scuze pentru dublu post, insa voi anula demersul privind aceasta reclamatie, deoarece consider ca acest marcelov este, totusi, un baiat bon (bon), dar care inca nu a reusit sa paraseasca locul natal (fara a sublinia in vreun mod neintentionat originea geografica a acestuia - satul in care traieste) scuzele au fost cerute doar administratorilor mari ai acestui server, nu si celor subordonati precum brichete, care vorbeste intr-un mod insistent si intensiv despre dildouri si creme. nu ne-am suparat nici in acest caz, deoarece putem intelege faptul ca abilitatile sale intelectuale si creativitatea (privind ironiile si nu numai!!!!) sunt blocate in a construi doar aluzii sexuale (proprii) si nimic altceva. citez: imi doresc doar sa fiu lasat sa joc, din cand in cand, pe acest server!
  2. folosesti "crema" si "dildo-uri" intr-un mod insistent, domnule bricheta foloseste-LE pe toate trei, in special pe ultima
  3. ★ Your Nick: marius suflet vandut ★ Admin/Player Name: marcelov kretzu sau ceva nume d-asta copiat ★ Reason: monitor ★ Proof(SS/DEMO) https://imgur.com/GSXt9Uu ★ StimAidi https://steamcommunity.com/id/roniold ★ Map: de_dust2 aia veche ★ Date/Time: orele unu si un sfert ma simt nedreptatit de acest marcelino deoarece m-a sanctionat cu ban in urma acuzatiilor pe care mi le-a adus si pe care le-am negat, acuzatii nefondate privind actiunea de a face "monitor" pe public!!! nu mi se pare corect ca eu sa-i dau in cap cu harta intruna, iar el sa se enerveze si sa ma sicaneze (emotional) pe server, profitand de faptul ca sunt un nimeni pe aceasta comunitate!!! as dori ca acest marcelov sa fie avertizat, iar la a doua abatere sa intervina organele de administratie ale acestei comunitati, mai exact - oameni (nearticulat) care sunt peste marcelov, din punct de vedere al gradului detinut (si nu numai!!!) am incercat sa rezolv pe cale amiabila aceasta situatiune, infruntandu-l pe canalul de comunicatie teamspeak trei, insa inculpatul marcelon m-a evitat, motivandu-si decizia prin faptul ca: citez: mentionez ca nu a fost vorba nicio secunda despre misto, iar acesta s-a simtit atacat inca din primele secunde ale conversatiei noastre. acest lucru denota stima de sine scazuta a inculpatului si orientarea spre cunoscut (prin simpla decizie de a-si alege acest nume de cunoscut, dar si prin celelalte remarci pe care le-a facut la adresa mea, unde voi cita din nou, insa dupa aceasta paranteza) citez: aceste acuzatii fondate pot fi sustinute prin verificarea fisierului logs ca ultima cerinta vis-a-vis de situatia care a avut loc, mi-as dori ca acest marcelov sa isi ceara scuze si sa putem fi din nou prieteni. in caz contrar, ma simt nevoit sa devin voit.
×
×
  • Create New...