Jump to content

Our Partners
living the best life..

83L3@U@

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About 83L3@U@

  • Birthday 12.09.1989

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

83L3@U@'s Achievements

Newbie

Newbie (1/23)

  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Dragi fondatori, moderatori si admini, Buna ziua! Spuneti-mi va rog, ce rost mai au regulile daca nu sunt respectate nici macar de voi, si ce rost mai au adminii daca nu sunt corecti? Multumesc anticipat!
  2. Rile, mi-era dor de tine bradãr 😞 Da frate, nu am înjurat nu nimic, și după ce am ieșit, mi a dat BAN, mișelește. îmi zicea ca dacă mai scot un cuvânt zbor, iar ăștialalți își băgau și își scoteau se se învârteau morții în mormânt săracii, și nimic... Ideea e ca nu mi a făcut nici poze măcar, ca m am uitat în folder... și dacă țin minte, era o chestie cu adminii care dau BAN fără motiv, nu? In afara de "cererea" asta, ce altceva tre' sa fac? sau cui tre' sa ma adresez?
  3. Salutare băieți și fete! In urma unei "altercații" (mult spus) cu admin Marcu, ieri, 10.03.2022, după ce am ieșit din joc, am primit ban pe motiv de Wall, în absenta, fără poze, lucru pe care l am constatat azi la prânz când am vrut sa intru din nou. De la faptul ca, din pricina strategiei de joc al unui coechipier am zis ca e "pe degeaba", admin Marcu a început cu amenințări cum ar fi "încă un cuvânt și zbori", doar pentru ca asa voia el. imediat după, Underman:< și încă un player s au înjurat de morți și răniți fără ca cineva sa intervină sau sa ia măsuri, deoarece acesta era prieten cu Equilibrium [x]. Asta nu ma interesează însa nu mi se pare corect ca prietenii adminilor sa beneficieze de tratament preferențial, mai ales sa primesc ban în absenta. Joc de ceva timp pe acest server, iar când mi am meritat (cel mult) un gag, mi l am însușit. Ba rog respectuos sa îmi scoateți BANul pentru a ma putea juca în continuare. Aștept cu nerăbdare răspunsul vostru. Mulțumesc anticipat! Cu stima și respect, 83L3@U@
×
×
  • Create New...