Jump to content

Our Partners
living the best life..

colosu

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

colosu's Achievements

Bronze I

Bronze I (2/23)

  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Nickname: Messi Unique ID: R6z704L6KiypCfKNg8zBrXctDGo= IP-ul tau: Data / ora: Nu mai stiu exact Motivul banului: interzis Alte detalii: Eram intr-un clan cu REFLX(el fiind cel care mi-a si dat ban), mi-a facut canal, mi-a dat grad etc. A doua zi cand vreau sa ma conectez sunt banat permanent cu motiv interzis, care a fost problema si de ce am luat ban nu inteleg
  2. Eu astept doar ca dupa ce m-am jucat atata timp aici sa-mi iau ban pentru simplul fapt ca nu a fost el atent e urat.. Am si dump facut cand era el la mine in pc si aveam si cs-ul deschis de 3 ore. Nu stiu cum poate sa zica ca am iesit de pe un utilizator si am intrat pe altul mai ales ca am doar unul in pc si a vazut si el chestia asta. In fine, astept sa vad daca e de acord sa-mi faca verificare alt watcher.
  3. Nick: colosu SteamID: STEAM_0 : 1 : 599040649 Nick admin: Y Motivul banului: wall ms Data si ora: 09/04/2022 19:43 Dovezi: https://imgur.com/a/6kV9hsR (Mi-a facut verificare Forward si a zis ca ascund codul pe alt utilizator iar eu nici macar nu am inchis cs-ul dupa ce am primit banul. Am vorbit cu un alt watcher si a zis ca se putea verifica chestia asta, mai ales ca a vazut si el ca am doar un utilizator, vreau sa-mi faca altcineva verificare daca se poate, am inteles ca danex are grad aici. Nimanui nu cred ca ii place sa primeasca ban pentru nimic, astept raspuns)
×
×
  • Create New...