Jump to content

Our Partners
living the best life..

TheRexAdv

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

About TheRexAdv

  • Birthday 02.02.2003

Server Configurations

  • Server
    NORD

Recent Profile Visitors

350 profile views

TheRexAdv's Achievements

Silver III

Silver III (7/23)

  • 2 Ani pe GLOBALELITE Rare
  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • 1 An pe GLOBALELITE

Recent Badges

0

Reputation

  1. Salutare, cand aveti timp si chef va rog sa dati cate un vot la server accesand link-uriile de mai jos: - Ne ajuta la Reclama si sa imbunatatim performanta jucatoriilor pe server. - Votul se poate da o data la 12 ore. - Va rog sa confirmati printr-un reply cu textul VOTAT sau votat. ▼▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▼ 1. ► https://topg.org/cs-servers/server-661315 2. ► https://www.arena-top100.com/details/TheRexAdv/ 3. ► https://super-boost.ro/vote/1040 ▲▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▲ Prin votul dumneavoastra si prin reply, tinem evidenta la fiecare jucator in parte, Multumim !
  2. Am adaugat Cer-Instelat pentru a fii mai jucabil atat pe timp de zi cat si pe noapte. Am scos comanda /top15 acum este /top Am adus modificarii pe partea de recoil la server, pentru a intra mai bine gloantele. Am adaugat warmup in prima runda, va fii de lame. Am adaugat sunete 8 in total, cum ar fii: Good Light, etc. Am eliminat, plugin-uriile nefolositoare si am adus un boost de fps la server. Am adaugat un nou plugin, in care lasa ultima runda sa fie jucabila.
  3. Am mutat plugin-ul de VIP pe limba Engleza Full. Am adaugat 2 smok-urii la a 3-a runda cand alegeti armele la VIP, va ofera si 2 smok-urii. Am adaugat culorii random la smok-urii. Am modificat si rezolvat un bug la AP si HP, acuma nu o sa mai treaca de 130 AP si 130 HP, inainte trecea de 200, o sa vina modificarii si pe viitor ! Gravitatea la server, a fost trecuta din 800 in 900 pentru ca era prea mare si se poate abuza din numite chestii. Am rezolvat un bug la /me, /hp, /rank. VIP-UL free a fost modificat de la ora 18:00 pana la ora 06:00 Dimineata.
  4. Salutare Lume, m-am gandit sa fac acest topic special pentru a fii la curent cu Update-uriile la server si tot odata sa stim ceea ce am rezolvat la server ! Acest topic o sa fie cu reply la el de catre @TheRexAdv ori de cate orii se va face o lista de update-urii !
  5. Pe Serverul PASCANI exista posibilitatea evidentierii numelui, atasand un prefix (TAG), de culoare verde, inaintea numelui, precum si a unui model diferit de jucator pe anumite harti. Pentru a obtine o asemenea evidentiere, urmatoarele cerinte sunt necesare: Jucatorul sa joace corect si sa se comporte decent pe un server. Jucatorul sa joace steam on. Daca jucatorul nu joaca steam on, este necesar sa aiba slot sau sa faca parte din echipa administrativa. In cazul indeplinirii cerintelor de mai sus, pentru a obtine tag, creati un nou topic, cu titul "Cerere tag nick", completand dupa modelul de mai jos: Nick: Steamid: Tag Dorit: Tag-ul se acorda, in condintiile de mai sus, daca nu coincide cu tag-ul acordat altui jucator. Pierderea accesului (de la slot in sus) determina si pierderea tag-ului.
  6. Serverul PASCANI va ofera posibilitatea de a va rezerva numele printr-o simpla cerere: Conditii: - Sa nu aveti antecedente pe server (limbaj vulgar, etc.) - Sa aveti un minim de 5 ore jucate pe server, in cazul in care jucatorul este STEAM ON atunci aceasta conditie nu mai este necesara. Model Cerere Nume Rezervat: NickName: Varsta: SteamID: Link GameTracker cu orele (obligatoriu): Care este cuvantul cheie din regulament?: Poti intra pe TeamSpeak? (ts.globalelite.ro Canalul PASCANI) :
  7. Serverul PASCANI va ofera posibilitatea de a va rezerva dreptul la VIP, prin niste pasi simpli si niste conditii minime ! Conditii: - Sa nu aveti antecedente pe server (limbaj vulgar, etc.) - Sa aveti un minim de 5 ore jucate pe server, in cazul in care jucatorul este STEAM ON atunci aceasta conditie nu mai este necesara. Model Cerere VIP Silver NickName: Varsta: SteamID: Link cu orele (obligatoriu click aici😞 Poti intra pe TeamSpeak? (ts.globalelite.ro Canalul PASCANI):
  8. Echipa PASCANI organizează concurs KNIFE-Time: - Se va desfășura o data la 2 săptămâni (Miercuri) în jurul orei 20; - Harți: 35hp_32; - Durata desfășurării: 25 de minute; - Timp de încălzire: 3 minute; - Se premiază cei mai buni 2 jucători ca număr de fraguri; - In timpul concursului beneficiile VIP sunt dezactivate; - Vipurile permanente existente pe server nu vor fi luate in calcul; - Vipurile temporare ex: Alex are vip 30 de zile va primi inca 10/7/5 zile in + - Organizatori: @TheRexAdv / @Lupuluciano Premii: Locul 1: VIP - 10 zile Locul 2: VIP - 7 zile Locul 3: VIP - 5 zile
  9. Echipa PASCANI organizează, lunar, concursul TOP15. Concursul se desfășoară între data de 1 a fiecărei luni până la finalul acesteia. Premii: Locul 1 - vip 30 zile Locul 2 - vip 20 zile Locul 3 - vip 15 zile Informații suplimentare: - Cei care au vip sunt excluși; - Cei care sunt prinși cu diverse mijloace care influențează jocul în favoarea lor vor fi eliminați, de asemenea și interziși pe server; - La începutul fiecărei luni, în acest topic se va posta ss-ul realizat înainte de resetarea topului; - Pentru a intra în posesia premiului: Contact: @TheRexAdv sau @Lupuluciano - steam/forum/ts HAVE FUN!
  10. salut, deacord cu tine, l-am inchis pentru ca am avut ceva probleme in familie si am stat destul de naspa cu banii si nu puteam intretine 2 servere, mai am unu de fivem si asta de cs, dar mna am vorbit cu adolf si am revenit daca se poate cu server-ul in comunitate, stiu ca nu e frumos ce am facut dar nici pe alta nu ma pot duce pentru ca aici este familia mea ❤️
  11. DNS dorit (nume.globalelite.ro) : PASCANI.GLOBALELITE.RO IP server : 5.252.102.162:27015 Firma unde este găzduit serverul : entrysoft Tip joc(CS, SAMP, etc.): CS Mod de joc : Classic Modalitate de contact : Discord: TheRexAdv#1785, TLF: 0753168707, FB: PandurDenis Link gametracker : https://www.gametracker.com/server_info/5.252.102.162:27015/ Detinator Principal: eu Detinatori Secundari(daca exista): GuStErUlReLaX
  12. am citit regulamentul cap coada de 5 orii si nu este in regulament asa ceva + deasta daca esti incepator sau chiar si veteran explici frumos, nu incepi cu ban cu dealea ca nu e ok, asa se pierd jucatorii, acuma 3 zile tot el statea acolo la negreala si imi omora CT-UL. deci ori e regula pentru toata lumea ori nu mai e pentru nici unul. daca nu este in regulament nu aveam de unde sa stiu ce este permis si ce nu este permis, rog pe cineva cu grad mai mare sa imi explice ce se petrece atat cu staff-ul cat si cu aceasta regula care ar fii de baza si nu este trecuta in asa zisul "REGULAMENT"
  13. ★ Your Nick: TheRexAdv ★ Admin/Player Name: Paracetamol ★ Reason: mi-a oferit slay pe motiv ca stau la negreala + amenintare de ban, el se uita in alta parte desii ma vazut ca sunt acolo, a tras dupa al meu si dupa l-am omorat eu, putea pur si simplu sa explice frumos ca nu e voie acolo la totii jucatorii. ★ Proof(SS/DEMO): https://imgur.com/MV5EDvP / https://imgur.com/AiNdSHi ★ Map: de_dust2 ★ Date/Time: 29.07.2023 lin juru orei 13:00
×
×
  • Create New...