Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Stiri IT] - Samsung Internet are acum și versiune de Windows


Razzwan
 Share

Recommended Posts

Samsung-Internet-780x470.jpg.3951c0069f8d7d5a6b25d8d0b54b6f20.jpg

Browser implicit pe dispozitivele companiei sud-coreene, Samsung Internet poate fi instalat acum și pe PC-uri cu sistem de operare Windows, ajutând utilizatorii care doresc să aibă o experiență unificată indiferent de tipul dispozitivului folosit.

Foarte bine optimizat pe mobil, Samsung Internet are acum și versiune pentru Windows. Însă poate că nu ar trebui să-l instalezi chiar acum, primele experiențe relatate de fani descriind unele efecte de lag și probleme de performanță. Totuși, alte surse descriu o experiență comparabilă sau pe alocuri mai rapidă decât cu Google Chrome, ceea ce nu ar trebui să surprindă, având în vedere faptul că ambele folosesc același motor de randare Chromium.

Se pare că decizia lansării și pe PC a fost luată pentru a ajuta utilizatorii Samsung Internet existenți, care folosesc și Windows pentru laptopul sau PC-ul desktop, oferind beneficii precum sincronizarea istoricului de navigare și a colecției de bookmark-uri. Acestea fiind spuse, chiar dacă te conectezi cu contul tău Samsung, browser-ul nu sincronizează chiar totul. De exemplu, parolele salvate pe dispozitive Samsung nu pot fi autocompletate în versiunea Samsung Internet pentru Windows, deocamdată.

Spre comparație dacă folosești Chrome și îl sincronizezi pe Android folosind contul tău Google, versiunea de PC va avea acces la toate datele acestuia: parolele salvate, colecția de bookmark-uri, istoricul de navigare și chiar setările personalizate pe diverse site-uri prin intermediul așa numitelor fișiere cookie.

Browser-ul Samsung Internet este distribuit prin Microsoft Store și poate fi folosit indiferent dacă deții sau nu un dispozitiv Samsung. Nici măcar nu ai nevoie să folosești un cont de utilizator, deși în acest fel nu vei beneficia de opțiunile pentru sincronizarea istoricului de navigare și salvarea colecției de bookmark-uri în spațiul cloud.

Printre avantajele Samsung Internet se mai numără și posibilitatea de personalizare alegând dintre 23 teme de interfață, fiecare având propria schemă de culori și imagini de fundal. Sunt abordate teme din categoria peisaje urbane, artă din Asia și Pacific Islander, LGBTQ+ și artiști nativi americani, forme geometrice, Pământ și multe altele. În plus, îți poți face propria temă de interfață selectând o culoare pe care să o asortezi cu o imagine personalizată.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...