Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Stiri IT] - Avem primele specificații Galaxy A55 și imagini de prezentare cu noua carcasă din metal


Razzwan
 Share

Recommended Posts

Galaxy-A55-780x470.jpg.d37ceb970326c4c533115393ca0636b8.jpg

Succesor pentru mult apreciatul A54, Galaxy A55 ar putea fi cel mai bine vândut telefon Samsung din 2024.

Afișând o ramă exterioară inspirată de iPhone 15, înlocuitorul Galaxy A54 pare creat să impresioneze, randările generate pe baza schițelor trimise fabricanților de accesorii indicând un salt de calitate, Samsung renunțând la finisajele tip imitație de aluminiu aplicate pe rama carcasei din policarbonat. Mult mai subțire decât la modelul anterior și fără acel contur rotunjit, despre care Apple a decis că nu mai e la modă, rama lăsată în jurul ecranului pur și simplu nu ar oferi protecție suficientă dacă ar fi confecționată tot din policarbonat. Astfel singurele opțiuni viabile rămân aluminiu, titan sau oțelul inoxidabil, ultimele două fiind prea costisitoare pentru a fi aplicate unui telefon mid-range. Vestea bună ar fi că telefonul perfect plat, față-verso și pe lateral, se va așeza foarte bine în palmă, totodată fiind ușor de protejat într-o husă puțin costisitoare complementată cu o folie pentru ecran din sticlă minerală.

Galaxy-A55-back-1120x630.thumb.jpg.58d8bbc27bc973f68a51a5dcd84501bf.jpg

Galaxy A55 are tastele Power și Volum poziționate pe aceeași latură a carcasei, ușor accesibile dacă manevrezi telefonul cu mâna dreaptă. La fel ca la modelul anterior, fiecare lentilă a sistemului triple camera este delimitată pe capacul aplicat la partea din spate, Samsung renunțând demult la celebra „insulă„ a camerei foto. Și dezavantajele le cunoaștem deja, perimetrul camerei foto atrăgând tot felul de scame și particule de praf pe care va trebui să le cureți cu un șervețel. Rămâne doar de văzut dacă odată cu trecerea la carcasă metalică Samsung va face pasul și la un capac din sticlă, mai puțin durabil dar mai aspectuos și plăcut la atingere.

SURSA VIDEO

Tot pe baza schițelor sus amintite aflăm și că Galaxy A55 va avea dimensiuni de 161.1 x 77.3/77.9 x 8.2mm. Ecranul OLED Full HD+ cu rată de refresh la 120Hz va avea o diagonală de 6.5 inch. Din puținele specificații disponibile aflăm că succesorul Galaxy A54 folosește chipset-ul Exynos 1480, vine cu o cameră principală de 50MP și suportă încărcare rapidă de 25W, capacitatea acumulatorului rămânând să fie determinată mai târziu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...