Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Stiri despre lume] - Un marocan cu antecedente penale, accident cu o victimă în Capitală. A fugit de la fața locului după ce a lovit o femeie


Razzwan
 Share

Recommended Posts

62409869.thumb.jpg.8751965c2ac570392f13b9cd7e42bde7.jpg

Un marocan de 23 de ani a lovit cu mașina o femeie de 32 de ani pe o trecere de pietoni din sectorul 3 al Capitalei, și a fugit de la locul accidentului.

Polițiștii au aflat apoi că bărbatul avea permisul suspendat, după ce încalcase de mai multe ori legea. În doar două luni, a căpătat patru dosare penale.

Tânărul mergea cu mașina pe Splaiul Unirii în momentul în care a lovit-o pe femeia care traversa strada regulamentar. S-a oprit câteva minute la ea, după care a fugit de la fața locului. Nu a reușit să fugă prea departe, pentru că polițiștii i-au luat urma rapid, cu ajutorul martorilor.

Femeia de 32 de ani, rănită la picior, a ajuns la spital, după ce martorii au sunat la 112.

Șoferul, în vârstă de 23 de ani, este din Maroc, iar prima dată când a fost oprit de polițiști conducea sub influența alcoolului, în luna septembrie, susțin surse din anchetă. Atunci i-a fost reținut permisul, dar două luni mai târziu a fost prins, din nou, la volan, de polițiștii de la Brigada Rutieră. După accidentul de acum, tânărul s-a ales cu alte două dosare penale, unul pentru vătămare corporală și altul pentru părăsirea locului accidentului.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...