Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Stiri despre lume] - Ce au găsit polițiștii în mașina șoferului care a murit în accidentul din Constanța. Avea permisul suspendat din septembrie


Razzwan
 Share

Recommended Posts

SURSA VIDEO

Tânărul din Constanța care a murit în noaptea de luni spre marți într-un cumplit accident de circulație avea permisul suspendat din luna septembrie.

Fusese prins în trafic gonind cu aproape 200 de km pe oră. Luni spre marți noapte, a pierdut controlul mașinii și a zburat, pur și simplu, peste un sens giratoriu. Acul vitezometrului s-a oprit la 170 de km pe oră. În mașină a fost găsită și o sticlă cu whiskey, însă nu se știe, deocamdată, dacă șoferul era sau nu sub influența alcoolului.

Tragedia a avut loc, luni spre marți noapte, în jurul orei două, la ieșirea din municipiul Constanța. Șoferul, de 24 de ani, gonea cu o viteză foarte mare și, probabil de aceea nu a mai putut controla mașina.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum mașina se apropie rapid de sensul giratoriu. Șoferul pare să nu vireze în niciun fel, pentru a se înscrie pe traseu, iar mașina pur și simplu zboară câțiva metri și se răstoarnă în aer, apoi se prăbușește pe șosea.

Cătălina Marian, purtător de cuvânt al IPJ Constanța: „Conducătorul autoturismului a decedat. În urma verificărilor s-a constatat că șoferul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturismul pe drumurile publice”.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...