Jump to content

Our Partners
living the best life..

(Horoscop) 07.02.2024


ArT
 Share

Recommended Posts

BERBEC Astăzi poți avea unele întâlniri constructive care îți pot permite să progresezi, perioada poate fi plină de oportunități. Situația ta profesională pare că se îmbunătățește constant, poți fi plin de idei și proiecte, ceea ce va mai dura o bucată de timp, datorită influențelor planetare pozitive. Sănătatea poate fi, în general, bună, dar protejează-ţi capul, care, în mod tradiţional, este de natura zodiei Berbecului.

TAUR Armonia pare că se instalează încet, încet, în interacțiunile tale cu ceilalți. Drept urmare, poți avea o întâlnire benefică și ai putea să-ți petreci seara punând lumea la cale… Este timpul să-ți evidențiezi originalitatea! Nu face economie în ceea ce privește prevenirea sau tratarea unor posibil afecțiuni sau probleme de sănătate, nu există altă investiție mai bună! Poate doar cea privind desăvârșirea sufletească!

GEMENI Nu e grav dacă nu ai aceleași vise ca partenerul tău. Nu face mare tam-tam din asta, complicitatea și sentimentele tale sunt suficiente pentru a te menține echilibrat. Creați noi proiecte comune, aduceți noutăți în relația voastră și bucurați-vă unul de celălalt! Există un procent de încăpăţânare în firea tău, dar stelele spun că ar trebui să fii mai flexibil, încearcă să convingi prin paşi mici, pe rând, fără exagerări, dar sigur!

RAC Conjunctura astrală pare să indice că îți dorești neapărat să-ți diversifici veniturile și, chiar mai mult decât asta, să încerci noi metode de a câștiga bani. Necunoscutul are o atracție puternică pentru tine și îți poate aduce noroc dacă rămâi rațional când vine vorba de cheltuieli sau investiții. Poți fi reticent să ceri un sfat, dar ți-ar putea fi foarte util! Nu-ţi schimba intenţiile, tenacitatea aduce succes.

LEU Vrei să pari mai tare decât eşti, doar eşti leu! Visele tale pot deveni realitate mai ușor și mai rapid, dacă folosești jocul social în mod inteligent, lansând invitațiile potrivite, adunând oamenii potriviți și însoțind bunăvoința ambientală cu tot potențialul tău organizațional, de management și de luare a deciziilor. Nu renunța la exprimarea valorilor tale doar pentru a te face plăcut, observat sau respectat, prețul e mult prea mare.

FECIOARĂ Eşti avantajat în relaţiile umane. Luna îți poate mări cercul emoțional și îți poate oferi posibilitatea de a găsi un partener romantic, dacă ești singur. Seducția ta puternică poate atrage oameni empatici și filosofi. Aceste relații ți-ar putea aduce noi satisfacții. Se prefigurează activitate, pe seară, fie o ieșire în oraș, poate la un spectacol de comedie, fie, poate, o reuniune cu vechi colegi.

BALANŢA Pacea pare să domnească în tine și în jurul tău, ziua de azi poate fi o bună ocazie să arunci o privire asupra ta și a relațiilor tale cu ceilalți. Echilibrul și armonia depind de bunăvoința fiecărei persoane și de compromisurile esențiale pe care le poți pune în practicăSeară de miercuri plăcută, favorabilă relaţiilor sentimentale şi emoţiilor pastelate. Spune ce simți!

SCORPION Configurația planetară te poate obosi și ai putea fi victima unor circumstanțe nefavorabile. Dar, cu puțin bun simț și un minim de instinct de autoconservare, poți trece cu brio printr-o săptămână oarecum tumultuoasă, fără prea multe pagube. Nu da curs propunerilor extravagante, odihneşte-te şi relaxează-te mai mult! O carte bună sau un film palpitan pot constitui activități benefice.

SĂGETĂTOR Banii, problemele financiare, pot fi adeseori sursa unor discuţii neplăcute. Este legitim să ai grijă de tine, să fii elegant și atrăgător, dar nu e nevoie să cheltuiești o avere pentru asta. Zâmbetul tău este, oricum, cel mai frumos machiaj! Poate fi necesar să iei lucrurile mai ușor, pentru că altfel riști să te confrunți cu probleme viitoare.

CAPRICORN Esențială în probleme delicate, părerea ta este întotdeauna binevenită. Astăzi nu pare că va fi necesar să iei decizii, dar simplul fapt de a ridica problemele, evidențierea diferitelor lor nuanțe, le poate permite altora să meargă înainte. Pari să plănuiești să nu-ți menajezi eforturile, dar poți să ai o mare putere de concentrare pe termen scurt, poți face efort în hopuri și apoi să te odihnești plenar, poate să savurezi un serial.

VĂRSĂTOR Timpul pentru reflecție este important. Astăzi stelele recomandă să dai înapoi și să lași lucrurile să se așeze. Odată ce ai făcut alegerile, te poți  apuca repede de treabă. Proiectele concrete vă oferă posibilitatea de a vă trăi visele. Stelele îți sporesc finanțele, nu ar trebui să ai probleme cu banii, dacă ai grijă să nu pierzi controlul cheltuielilor.

PEŞTI Astăzi, conjunctura astrală indică o zi dinamică, plină de sarcini bifate de pe lista de activități. Dacă te simți puțin copleșit de volumul de muncă, nu sta prea mult peste program și cere ajutor colegilor tăi, e mai plăcut să lucrezi în echipă, bucuriile se dublează, tristețile se înjumățesc! În această perioadă poți fi mult mai rapid decât de obicei, ceea ce poate surprinde pe toată lumea obișnuită cu plutitul tău încet de peștișor.

Link to comment
Share on other sites

  • ArT locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...