Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Horoscop] Horoscopul lunii februarie la balanța


Ana-Maria
 Share

Recommended Posts

  • Premium Member

Dragoste

Venus, guvernatoarea lor, este în mers direct luna aceasta și îi ajută pe nativi să-și îmbunătățească relația cu familia, cu partenerul de viață și cu trecutul. Fac pace și reușesc să-și găsească echilibrul emoțional.  Unii nativi pot decide să devină părinți sau duc relația cu copiii la nivelul următor. Poate fi vorba de o dragoste bruscă, la prima vedere, în alte cazuri.

Cariera si bani 

Luna Plină poate fi apogeul  unor acțiuni demarate în urmă cu jumătate de an și multe Balanțe pot culege roade. Totodată, s-ar putea ca unii nativi să renunțe la niște planuri avute sau să-și dea seama că nu se pot baza pe anumite persoane, fie că sunt prieteni, asociați sau angajați. Cei care vor să-și schimbe jobul, ar putea avea parte de unele provocări în prima jumătate a lunii.

Sănătate

Cei care au avut probleme de sănătate sau s-au preocupat de sănătatea altora, vor observa că situația se îmbunătățește. Unele simptome cronice dispar sau se diminuează. Pentru Balanțele care vor să-și îmbunătățească starea interioară, curățenia în casă și reorganizarea, reamenajarea și redecorarea locuinței se vor dovedi activități detensionante.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...