Jump to content

Our Partners
living the best life..

Ana-Maria

Premium Member
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

389 profile views

Ana-Maria's Achievements

Bronze I

Bronze I (2/23)

  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

24

Reputation

  1. Poate vede ce i-ai scris 😂😂
  2. Dragoste Venus, planeta care le guvernează relațiile Scorpionilor, va fi în mers direct în februarie, aspect care implicit a adus și o detensionare a situației din cuplu. Cei care au simțit neîncredere vizavi de o relație, acum pot să vadă realitatea. În plus, comunicarea cu partenerul de viață se îmbunătățește, se pot purta discuții importante și se pot trage concluzii. În sfârșit, nativii simt că sunt ascultați și asta le dă aripi. Carieră si bani Luna Nouă și Luna Plină sunt momente intense care cer găsirea unui echilibru între viața de familie și responsabilitățile profesionale. S-ar putea ca mulți nativi să pună punct unei etape profesionale din cauza stresului și a cerințelor prea mari, în timp ce alții sunt pregătiți să-și asume noi responsabilități. Pot avea loc negocieri importante care să pot finaliza în avantajul Scorpionilor. Pot obține mai ușor aprobări, avize și se pot rezolva situații ce țin de acte. Sănătate Nativii trebuie să aibă grijă la stres, al cum își administrează energia mentală, pentru că pot deveni irascibili mai ușor luna aceasta. Plimbările, chiar și sportul, mișcarea fizică îi poate ajuta să se detensioneze.
  3. Dragoste Sectorul iubirii este animat de planete în luna februarie, așa că nativii au toate șansele să trăiască intens la nivel sentimental. Cei singuri se pot îndrăgosti, pot cuceri mai ușor, sunt senzuali și îndrăzneți. Cei care sunt parte a unei relații se pot bucura mai mult de compania partenerului, se pot răsfăța și bucura de plăceri și distracții împreună. După o perioadă mai dificilă la nivel afectiv, în care poate nu s-au simțit iubiți și apreciați, acum fericirea pare să revină în viața lor. Fecioarele au învățat să se iubească mai mult pe ele. Cariera si bani Creativitatea este la cote înalte în luna februarie, mai ales în prima parte, când pot lansa proiecte artistice și-și pot pune la muncă talentele. Un hobby poate fi reactualizat, o pasiune poate contur. Poate nativii învață ceva nou, ceva care să le trezească latura artistică. Ulterior, la locul de muncă se rezolvă situații, se îmbunătățește comunicarea cu colegii și se ajunge mai ușor la un consens. Luna Nouă poate aduce noi începuturi legate de program, de sarcini și chiar un noi job. Sănătate Tot Luna Nouă poate fi factor declanșator al schimbărilor care au loc în stilul de viață. Este un moment bun ca nativii să înceapă o dietă, să renunțe la ceva nociv și să se preocupe mai mult de sănătatea lor. Mai multă odihnă în preajma Lunii Pline și mai multă grijă la stres și probleme vechi de sănătate.
  4. Vreau si eu contul de la Only, ca idee 😂😂
  5. Dragoste S-ar putea ca luna aceasta să apară unele conflicte cu cei din jur. Nativii se pot implica în fel și fel de scandaluri, mai ales cu iz justițiar. Dacă vor lupta pentru dreptatea altora, de preferat ar fi să nu-și strice propria lor imagine. În cuplu își consolidează unele convingeri și o serie de principii sentimentale pe care și le-au schimbat, de acum le pun în practică. Pot vedea dacă viziunile lor rezonează cu ale partenerului, dacă împărășesc aceleași idealuri și mentalități. Cei singuri pot fi trași de persoane cu experiență, înțelepte, chiar și mai în vârsă sau care se află în străinătate sau sunt de altă naționalitate. Cariera si bani Luna Noua s-ar putea să aducă niște schimbări remarcabile în plan profesional. Mulți nativi pot intra pe o nouă direcție sau pot prelua noi responsabilități care să-i ajute să se afirme sau să ajungă la niște obiective pe care le au în vizor. Este o perioadă bună pentru studiu, pentru obținerea unei diplome sau pentru folosirea ei. Sănătate Faptul că Venus, planeta lor guvernatoarea, și-a reluat mersul direct va însemna, fără îndoială, și o stare de spirit mai bună, dar și o sănătate mai viguroasă. Este o perioadă perfectă pentru călătorii.
  6. Dragoste Venus, guvernatoarea lor, este în mers direct luna aceasta și îi ajută pe nativi să-și îmbunătățească relația cu familia, cu partenerul de viață și cu trecutul. Fac pace și reușesc să-și găsească echilibrul emoțional. Unii nativi pot decide să devină părinți sau duc relația cu copiii la nivelul următor. Poate fi vorba de o dragoste bruscă, la prima vedere, în alte cazuri. Cariera si bani Luna Plină poate fi apogeul unor acțiuni demarate în urmă cu jumătate de an și multe Balanțe pot culege roade. Totodată, s-ar putea ca unii nativi să renunțe la niște planuri avute sau să-și dea seama că nu se pot baza pe anumite persoane, fie că sunt prieteni, asociați sau angajați. Cei care vor să-și schimbe jobul, ar putea avea parte de unele provocări în prima jumătate a lunii. Sănătate Cei care au avut probleme de sănătate sau s-au preocupat de sănătatea altora, vor observa că situația se îmbunătățește. Unele simptome cronice dispar sau se diminuează. Pentru Balanțele care vor să-și îmbunătățească starea interioară, curățenia în casă și reorganizarea, reamenajarea și redecorarea locuinței se vor dovedi activități detensionante.
  7. RO - Nu este permisă deschiderea de topicuri ce dezbat alte teme decât horoscopul. Acestea vor fii șterse imediat. -Nu este permis ca in topicul tau sa fie folosit un limbaj licențios sau miștouri adresate unei persoane. Se sancționează cu warn. -Titlul topicului trebuie sa fie [Horoscop] si ceea ce dorești să scrii. *Regulament Topicurile mai vechi de 48h se vor inchide. Totul se va scrie intr-un singur topic, nu se va deschide altul pentru fiecare zodie!!! EN - The opening of topics debating topics other than the horoscope is not allowed. They will be deleted immediately. - It is not allowed to use licentious language or jokes addressed to a person in your topic. It is sanctioned with a warning. -The title of the topic must be [Horoscope] and what you want to write. *Regulations Topics older than 48 hours will be closed. Everything will be written in one topic, no other one will be opened for each sign!!!
  8. E top serialul acesta. Se spune ca luna aceasta sau in luna martie apare sezon nou ☺️
×
×
  • Create New...