Jump to content

Our Partners
living the best life..

Akze

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About Akze

  • Birthday 31.10.1994

Recent Profile Visitors

268 profile views

Akze's Achievements

Bronze I

Bronze I (2/23)

14

Reputation

  1. Se spune Partikip. On-topic : Prezent.
  2. Îți dai un reinstall la steam, faci o scanare wargods și mi-o trimiți în privat. Cât timp ai steam nu e ok să alungăm playerii cu steam, dar nici să folosești ceea ce tu ai acolo. Eu joc default și nu am nimic peste 250 de linii. HLTV Models nu's permise, n-are rost să discutăm pe subiectul ăsta. Discutăm mai în detaliu seara când ajung acasă și se va lua o decizie, până atunci, evitați posturile inutile, off-topicul sau ceea ce deja s-a spus într-un post. Iar legat de wargods roșu, când vedeți, mai ales că playerul are steam, încercați să îl faceți să rezolve problema, nu să-l banați. Om fi noi în top cu serverul, dar acțiuni de genul pe termen lung ne vor afecta. Topicul îl voi închide pentru evitarea de spam/off topic alte posturi gen " pro unban că ai wg roșu " sunt inutile, iar tu @Bluzzon te aștept pentru ceea ce țj-am spus.
  3. Aș fi pro pentru următoarea chestie : - Să se facă categorie pentru anumite jocuri ce oamenii din comunitate joacă, așa știm că se ocupă, știu și le place. Exemplu : World of Warcraft ( Poate? ) Lost Ark ? Alte jocuri, și de acolo se fac sub-categoriile. Revenind la topic, preferabil ca fiecare să spună ce jocuri mai joacă înafară de CS și POATE atunci se va implementa o secțiune/două cu acel/acele jocuri, însă propunerea din partea mea are un contra. Prea multe și nu văd persoană/persoane capabile să se ocupe de atâtea, că vorbim de jocuri ce sunt jucate și destul de populare.
  4. Cauți pozele în cstrike ( sau dai click dreapta, sort by date/sortează după dată. ) Având steam on, mă îndoiesc că din 4 poze ai doar 3. Eu ajung pe la 7/8 acasă, dacă până atunci nu se bagă cineva în grabă să ia decizie, rezolvăm. Asta o spun pentru că ai steam, altfel era topicul închis după postul ăsta. După verificările mele, contul tău de steam e ok, deci ori faci cum ți-am zis eu ( și băieții mai sus ), ori rezolvăm când intru eu. Un mic edit : Posibil să existe motive, însă tu ai pozele de pe data de 18, ceea ce înseamnă vineri. De ce cererea vine abea azi? Am spus că există motive pentru că motivele pot fi : Nu găseam forumul, pe vechiul forum nu mai eram, s.a.m.d Aștept explicația.
  5. Nick-ul vostru : Aez Numele real : Aynar Varsta (opt) : 27 Ocupatie (opt) : Mecanic & Personal Gym Trainer Hobby : Cs, sportul, etc. Poza cu dvs. (opt) : Cum ati cunoscut comunitatea noastra : Am intrat din plictiseală când era mapa dust2 și așa am rămas aici, după ce am fost banat de mulți admini și deținători, inclusiv Forward pentru următoarele coduri : Fastzoom script, aim, silent aim, wall, nospread, într-un final am ajuns să fiu în staff și să ajut ungurul cum trebuie. Alte cuvinte despre voi [Auto caracterizare] : Hmm, sunt foarte calm și fără stres, la locul meu. Nu vroiam să fac dar, mna, am zis măcar pe comunitatea noastră să fac dacă pe toate celelalte nu =D .
  6. Akze

    Prezentare Tomo

    Ai o față de parcă te știu de undeva, și nu, nu glumesc. Welcome.
  7. Akze

    Prezentare Olv

    Cea mai sinceră prezentare ever. Welcome. Spor la număratul baniilor în continuare.
  8. Producătorul american este implicat într-un proces intentat de cinci utilizatori care declară că unele ceasuri inteligente Apple Watch au un defect de fabricație care poate fi foarte periculos. Procesul a fost deschis în California de Nord, iar reclamanții sunt câțiva clienți care au utilizat diferite modele mai vechi de Apple Watch. Bateria acestor ceasuri inteligente s-a supraîncălzit, apoi s-a umflat din cauza unui defect din fabricație și a perforat ecranul. Marginile ascuțite ale bateriei sunt foarte periculoase, iar în cazul unei persoane au dus la o accidentare serioasă, scrie Daily Mail. Unul dintre clienți, Chris Smith, care folosea un Apple Watch Seria 3, a fost rănit după ce bateria i-a tăiat pielea și i-a secționat o venă de la mână. În proces sunt implicate cinci persoane, care au folosite diferite modele de Apple Watch, mai puțin cele din Seria 7. Din fericire, cele mai multe incidente de acest fel nu s-au soldat cu rănirea utilizatorilor, ci doar cu distrugerea ceasului. Cei cinci reclamanți au cerut în instanță returnarea banilor plătiți pe gadgeturi, dar și achitarea cheltuielilor de judecată și recunoașterea publică a problemelor legate de Apple Watch.
  9. Pe data de 1 Iunie 2021, Xiaomi a dotat 9 grădinițe din București cu purificatoare de aer. În total, compania a oferit 100 de astfel de dispozitive către instituțiile de învățământ. A trecut jumătate de an de atunci, astfel prin intermediul programului „Aer proaspăt de Crăciun” s-a trecut la înlocuirea filtrelor pentru aceste purificatoare. Fiecare dintre aceste filtre este compus din trei straturi foarte eficiente. Primul dintre acestea are rolul de a reține praful, părul și particulele fine. Acesta este urmat de filtrul True Hepa, care elimină 99.97% din particulele cu diametrul egal sau mai mare de 0.3 microni și factorii patogeni precum bacteriile, virușii și alergenii. Al treilea strat este realizat din carbon activ și inaltura compușii organici volatili (VOCs) și alte substanțe dăunătoare, în același timp absorbind mirosurile. Xiaomi a demarat această campanie în urma unor studii care ne arată că poluarea aerului reprezintă unul dintre cei mai mari factori de risc pentru sănătate la nivelul întregii Uniuni Europene. Mi Air Purifier 3C acoperă suprafețe de până la 106 m 2 , purifică 320 m 3 de aer pe oră și eliberează 53 m 3 de aer curat în fiecare minut. Are o formă de turn, design care permite o circulație eficientă a aerului și este mult mai puternic decât produsele similare de pe piață. Utilizatorii îi pot ajusta setările printr-o simplă atingere a display-ului inteligent LED, dar și prin intermediul aplicației Mi Home. " Ne bucură faptul că putem întreprinde astfel de acțiuni în România. Împreună cu partenerii noștri locali vom continua să promovăm dezvoltarea sustenabilă și vom face totul pentru a realiza ceea ce poate părea imposibil. Responsabilitatea Socială Corporatistă este în ADN-ul Xiaomi. Încă de la înființarea companiei, ne-am axat pe dezvoltarea unor produse uimitoare, cu prețuri juste, care să le ofere tuturor oamenilor șansa de a se bucura de o viața mai bună prin intermediul tehnologiei. " Jimmy Li, Country Manager Xiaomi România
×
×
  • Create New...